hits

Sneak peak terrassen vår!

 • Skrevet: 14.05.2018
 • Klokken: 07:30
 • Kategori: Uterom

Vi er der, vi har kommet til den tiden av året hvor der sol, sommer og festligheter slår til. For flere av oss, kanskje den beste tiden på året? Det hvite har for lengst forlatt oss, og det grønne har for fullt overtatt uterommet. Solen skinner og sommerfugler og insekter svermer stadig oftere rundt oss. Hvor magisk og vakkert er ikke det! Denne helgen har vi derfor hatt akutt behov for å skrubbe og rigge i stand terrassen og hagemøblene. Bare noen få justeringer til så er vi der. Delte så vidt noen små bildeglimt i fjord, men tenkte det var på tide med litt flere i år. For tre år siden var det ikke noe som minnet om en terrasse slik den ser ut idag. Før mann og familie gikk løs på prosjektet "terrasse", var det kun et underlag av jord og gress her. Så endringene har blitt store. Vi er kok fornøyd med både helten og brukervennligheten. Smil. Lyst å se flere bilder? Ta gjerne en titt under.

Elsker den lyse og varme atmosfæren fra plantene og de hvite, lune og duse detaljene. Det hele gir rommet en avslappende ro og glede. En annen ting jeg også elsker er å tusle barbeint ut, rett på plassen. Åhh, det er så skjønt. Smil.

På høyre side av bilde ser du et ørlite glimt fra bakerovnen og ute kjøkkenet, flere bilder fra denne plassen kommer senere. 

Daybeden er selvsnekret av paller med hjul. Her kan stolstråelene fint nytes liggende eller sittende.

Og puter får man aldri nok av. Jo, flere jo bedre! 

Med puter, pledd, lykter, planter og potter kan du raskt og enkelt skape et annet utrykk og atmosfære i rommet. I fjord hadde vi for eksempel flere svarte detaljer, og i år ble det mer hvitt. Selv synes jeg det hvite passet mer inn hos oss, men det er jammen ikke alltid like enkelt å finne ut av hva man har lyst på, før man har testet og prøv litt forskjellig. Mitt lille tips til enkel og budsjettvennlig fornying er å spraylake eventuelle potter og lykter du har liggende. Vips har du en ny feiende flott detalj som gir deg og rommet ny glede.

 

Det finnes ikke noe bedre enn å starte dagen med en morgenkaffe på trappa.

Den store trappen er kanskje terrassen mest velbrukte samlingspunkt. Den er både funksjonell med masse sitteplasser og godt tilpasset husets utseende, og med utsikt utover sjøen er det kanskje ikke så rart, at det er fort gjort å slå seg ned her.

Dette var noen få bildeglimt til inspirasjon til uterommet.

Terrasseliv eller ikke så har mai dagene virkelig vist seg fra sitt beste med sol og varme. Sommertemperaturen har vært helt herlig, og vi ser frem til flere. Gjør vi ikke? Har du hatt en skjønn helg? 

Nyt mandagen!

Henriette

 

 • Skrevet: 14.05.2018
 • Klokken: 07:30
 • Kategori: Uterom
 • Kommentarer: 4

Trenger du nye hagestoler til uteplassen?

 • Skrevet: 28.02.2018
 • Klokken: 21:53
 • Kategori: Uterom

 

Tenk det om kort tid er våren her. I følge kalenderen er første vår dag allerede i morgen! Tiltross for mye snø igjen overalt rundt oss kan vi før vi vet ord av det, ta ut hagemøblene og gjøre uteplassen klar for lange og avslappende dager og kvelder ute i varmt og deilig sommervær. Det lyder godt! I overgangen mellom vinter og vår drømmer jeg meg stadig bort til sommerens lange kvelder og sosiale festligheter. I samarbeid med Chilli har jeg lyst til å vise deg noen av mine favoritter som kan gjøre uterommet komplett til sommeren.

Her er tre deilige hagestoler i tre forskjellige stiler. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stolene er både tidløse og klassiske. For flere hagestoler se her

 

Selv drømmer jeg om disse nydelige og komfortable solstolene. Tenk å nyte noen solfylte dager i dem. 

 Om du ser etter en behagelige og stemningsfull loungegruppen er denne verdt undersøke. 

 

 

Spisegruppe med rundtbord er funksjonell og stilfull.

 

Denne romslig daybed innbyr til ro og avslapping. 

Om dette inspirerte deg til å skape fornyinger i uterommet kan du ta tur innom chilli.no  Her finner et bredt utvalg av hagestoler, solstoler, spisegrupper, loungegruppe og loungesofa. 

Ha nyt kveld!

Henriette

 • Skrevet: 28.02.2018
 • Klokken: 21:53
 • Kategori: Uterom
 • Kommentarer: 1

En smak av høst!

 • Skrevet: 21.10.2017
 • Klokken: 08:31
 • Kategori: Uterom

EN FANGST I EGEN HAGE... 

...og i butikken.. Hehe, skulle så gjerne ha sagt at plommene var fra egen hage. Har en god drøm om å få det til, men det går nok ikke dette året da frosten er på nære nippen til å ta bakken. Kanskje neste eller neste etter der. Time will tell. :) For plommer er jo så godt som bare det! Hadde muligheten vært der ville plomme plukkingen min endt opp med at jeg heller satt oppi i tre og koste meg med de deilige plommene der og da, enn å faktisk plukke de med meg i kurven. Men vent, det har jo skjedd opp til flere ganger. Lite i kurven og mange i magen. Tihi. En gang i blant må vel være lov, selv om det er trivelig å ha med seg litt mer til felleskapet. :) 

 

Men grønnsakene er derimot kort reist fra egen hage. Med god hjelp fra eldstemann ble de dratt opp og høstet inn. Og tilsammen ble det både lagd en og to retter. Det er både fascinerende og lærerikt for barn og voksene å se hvordan prosessen fra frø til grønnsak blir til. Man får også kunnskap om at det er en lag prosess med mye avgjørende faktorer for å høste opp litt ferske grønnsaker. Men ingen ting er bedre enn det man får til selv. Som første gangs forsøk kan vi si oss godt fornøyd og videre kan vi ta med litt mer lærdom til neste gang. For mer næring, jord og vann vil nok da gjøre mer nytten for større produksjon. :)

Har du prøvd deg på egen mini produksjon av urter, frukt eller grønnsaker i egen hage?

Om ikke kan jeg anbefale deg å prøve.:)

La lørdag bli god!

Henriette :)

 

Som du kanskje har lest er bloggen nomniert til interiør -og designblogg-awars 2017. Om du synes jeg har en inspirerende blogg og har lyst å sett av 3 sekunder for å gi meg din viktige stemme ville jeg blitt veldig glad og takknemlig. Hver av dem teller like mye. Så tusen hjertelig takk for alle som har stemt og alle som ønsker å gi meg sin stemme. :)  

Interiør- og designblogg-awards 2017
 • Skrevet: 21.10.2017
 • Klokken: 08:31
 • Kategori: Uterom
 • Kommentarer: 0

Blå harmoni

 • Skrevet: 31.07.2017
 • Klokken: 18:55
 • Kategori: Uterom

B e h a g e l i g    og    a v s l a p p e n d e    h a r m o n i...

 

 

Myke blå kontraster har tatt form på loungeplassen eller kaffeplassen i løpet av sommeren. Det er jamen ikke mye som skal til for å skape litt endringer. Med litt putetrekk, tepper, lykter, lysglass, vaser og blomster kan du på kort tid skape de forandringene og forskjellige uttrykkene du ønsker. Akkurat nå er det avslappende harmoni med besj og blått som troner hos hos. :)

 

 

For kort stund siden så det slik ut. 

 

 

 

Det er ikke mye forandringer, men det enkle noen ganger veldig greit og gøy! :) 

 

 

Miks og match med det du har fra før av.

 

 


Ønsker deg en riktig flott kveld. 

Henriette :)

 

#pynt #dekor #detaljer #interiør  #interiørinspo #designoginterior #enkeltoggreit #hverdag #sommerogsol #uteliv #soner #terrassen #mat #pausetid #foreldre #familie #sommer #uteliv #sommerogsol #interiør123 #ulbolig #rom123 #boligpluss #ulbolig #hjem #hus #mitthjem 

 • Skrevet: 31.07.2017
 • Klokken: 18:55
 • Kategori: Uterom
 • Kommentarer: 6

Naken samurai laget av Brønnøya Tøysebryggeri

 • Skrevet: 21.07.2017
 • Klokken: 09:07
 • Kategori: Uterom

 

Er den ikke herlig? Kan man få det bedre enn rett ut fra muren? Neppe, vil jeg si.  Etter fire års brygging av samboer og svoger ble trappetårnet montert ut fra muren vår og selvsagt tilrettelagt rett ut på terrassen. Gutta har til og med fått sin egen logo på tårnet. Stas. Fantastisk med familie som brygger. Akkurat passe godt på sommeren. :) Hvem kan vel motstå en kald deilig øl i disse solvarme dagene?

 


 

Alle kjenner kanskje en eller flere i omgangskretsen som har utforsket feltet og kanskje er oppslukt av den store ølbryggingen. I løpet av få år har bryggingen blitt en stor sosial hobby hvor folk samler seg rundt om for å utforske oppskrifter, gå på kursing, smake til med ingredienser, smaktesting hos hverandre og selvsagt hygge seg med å brygge i lag.  

 

Det er jo litt staselig at en så gammel tradisjon har blitt en ny trend, er det ikke? Og jeg skjønner godt den store populariteten. For det er jammen meg godt. Fra å egentlig ikke være den store øl drikkeren har jeg blitt mer og mer solgt etter å fått servert flere utsøkte brygg her i heimen. Helt prima! Smaken av hjemmebrygg kan neppe sammenlignes med noe annet. De fleste blir positivt overrasket når man forteller at ølet er laget fra bunnen med egen sjel og innsats, og selvsagt hovedingrediensene maltet bygg, humle, gjær og vann. Tenk så moro å kunne fortelle at du har brygget ditt eget øl.

 


 

Anbefalelse på det sterkeste å prøve. Det eneste som kanskje skje ar at du blir alt oppslukt av hobbyen. Men det er ikke feil. :) 

Med det ønsker jeg alle en herlig dag! Nyt sommeren.

Henriette :)

 

#uteliv #brygg #oppskrift #frabunn #hjemmebrygg #øl #mat #drikke #lagselv #hjemmelagdsmakerbest #uteliv #sommerogsol #mat #drikke #glede #tradisjon #foreldre #sosialt #lagselv #hygge #interiør

 • Skrevet: 21.07.2017
 • Klokken: 09:07
 • Kategori: Uterom
 • Kommentarer: 0

Møt vår lille kaffeplass

 • Skrevet: 07.07.2017
 • Klokken: 17:36
 • Kategori: Uterom

En sone her og en sone der...

Den deilige sommertiden gir muligheten av å forlenge stuen. Et lite bord og to stoler plassert på terrassen er enkelt, fort gjort og koselig. Det gir rom for ekstra kos, hygge og perfekt om man har liten plass eller ønsker å dele inn i flere soner for mer harmoni og personlig vri. Hvordan skaper du sommerstemningi uterommet? 

 


 

 Her kan både boble eller kopp kaffe kan nytes. Uteliv og terasseliv lenge leve. :)

 


 

Har du innredet med en kaffeplass?

Ønsker deg en herlig helg!

Henriette 

 

 #pynt #dekor #detaljer #interiør  #interiørinspo #designoginterior #enkeltoggreit #hverdag #sommerogsol #uteliv #soner #terrasen #mat #pausetid #foreldre #familie #sommer #uteliv #sommerogsol #interiør123 #ulbolig #rom123 #boligpluss #boligdrøm #interiorforall

 • Skrevet: 07.07.2017
 • Klokken: 17:36
 • Kategori: Uterom
 • Kommentarer: 0

Henriettes buskeprosjekt..

 • Skrevet: 18.06.2017
 • Klokken: 17:04
 • Kategori: Uterom

Tenkte å vise dere et lite prosjekt. Kanskje det kan være til inspirasjon for noen av dere. Et av de siste små prosjektet i uterommet har vært å gå på buske jakt. Jeg har da vært å tatt opp bringebærbusker fra forskjellige plasser i hagen, for så å samle dem i grupper. Foreløpig er buskene med hensikt samlet ved gjerdet mot veien. Gjerdet er både gammelt og slitent og bør skiftes ut, men siden det ikke står høyest på prioriteringslisten kan en god menge bringebærbusker skape litt idyll området. De gjør seg ihvertfall godt i tillegg til at de kan spises. Helt ypperlig spør du meg.

 

Skjemes litt av det ustelte gresset og de dårlige bildene, men sånn er bare noen ganger. Skal nok prøve meg på noen nye om jeg får tid. :)


 

Etter å gravd opp diverse buskene her og der og satt dem ned i jorda, fylt på jord og vannet. Satt jeg så ned tre og tre kappede tre tynne tær gruppevis rundt hver bringebærbusk. Deretter festet jeg tynn ståltråd rundt stammene og buskene for å strekke buskene oppover, slik at ikke blir liggende mot bakken når det er fult av deilige ferske bringebær. Hva tror du om det? Selv har jeg aldri gjort det før, så vi får se hvordan veien bringer dem frem. Uansett er det vært et forsøk på veien mot å skape mer harmoni i uterommet. Gleder meg til å forhåpentlig nyte dem! :) Har du noen spennende hage prosjekter gående?

Ønsker deg en flott søndag.

Henriette:)

 

 

#uterom #hagerom #interiør #familieliv #barn #minner #foreldre #mat #matglede #kortreistmat #bær #friskebær #sundt #godt #interiørinspo #interiør #romforrom #planting #hageliv #sologsommer #ulbolig #rom123 #boligpluss #boligdrøm #interiør123

 

 • Skrevet: 18.06.2017
 • Klokken: 17:04
 • Kategori: Uterom
 • Kommentarer: 3

Lounge stemning på terrassen

 • Skrevet: 17.06.2017
 • Klokken: 17:25
 • Kategori: Uterom

Terrassen tar sin form med grupper her og der. Akkurat slik jeg liker det. Selv synes jeg det er litt vanskelig å skape de så kalte soner her og der, men med tid går det vel seg til etter hvert. Foreløpig er dette loungeplassen. Med puter, lykter, vaser, pledd, planter og annet er målet om å skape et avslappende sted som gir ro og positiv atmosfære sånn sirka nådd. :) 

 


 

Slik er plassen foreløpig innredet. Har en drøm om nytt møblement.Så det må bli neste endring her. :)

 

 


  


 

Hvordan har du løst innredningen utendørs? Noen delbare tips? 

Nyt lørdagen! 

Henriette :) 

 

 • Skrevet: 17.06.2017
 • Klokken: 17:25
 • Kategori: Uterom
 • Kommentarer: 4

Urtehagen er murt opp og fiks ferdig!

 • Skrevet: 10.06.2017
 • Klokken: 11:15
 • Kategori: Uterom

Hei og hopp! Tenkte jeg bare skulle vise dere hvordan vår lille urtehage har blitt. I våres tok mann i huset fatt og murte opp en riktig passende og flott steinmur til vår nye urtehage. Før muren kom opp gikk urtebed i et med platingen. Ved å heve bedet ble det både bedre plass til mer urter, sollyset kom bedre til og urtene har nå fått stå i fred. Tidligere ble de stakkars urtene lettere utsatt for ødeleggelser fra hunder, barn, leker og andre som tråket i bedet.

 I bunnen er la samboer et godt lag med steiner og lekakuler dette fungerer som drenering. Deretter ble det fylt opp med en god blanding  av jord og sand. Urtene trives best i sandholdig jord. Det er i hvert fall det jeg har lest meg til. Vi valgte å plant de urtene vi bruker mest så da ble det fra rosmarin, timian, bladpersille, kruspersille, gressløk, koriander, salvie, estragon, koriander, basilikum og mynte. Nytt for året var å så persisk kumin. Tenkte dette kunne være spennende. Kryddere brukes i mye asiatisk, arabisk og meksikansk matlaging. Da gjerne retter med lam, kylling, fisk, svin, couscous, ris linser og bønner.

 

  

Kan ikke si annet en at det ble en herlig liten urtehage. I tillegg til gjorde plassen seg riktig så godt på terrassen. Det både dekorativt, spiselig og tilfører friske farger. Du trenger ikke store plassen for litt urter. Har du en kroke eller blomsterkasse er dette mer en nok. Velg store eller små kasser, plant i grupper eller sammen. Begynn enkelt med to til tre av de urtene du bruker mest. 

 Hvor sjarmerende er det ikke å bare gå ut og plukke urter fra egen hage eller terrasse når du skal lage mat? 

Ønsker alle som titter innom en fin helg!

Henriette

 

 

#glede #kjøkkenhage #kortreistmat #renmat #mat #egenproduksjon #gjørselv #urter #frø #spireroggror #matglede #familieaktivitet #familie #foreldre #inspo #husoghjem #uterom #interiør #sologsommer #uteliv #detlaj #friskefager #grønterskjønt #interiorinspo #fraegethjem 

 • Skrevet: 10.06.2017
 • Klokken: 11:15
 • Kategori: Uterom
 • Kommentarer: 10

Kortreist kjøkkenhage ala kreativinterior

 • Skrevet: 24.05.2017
 • Klokken: 12:40
 • Kategori: Uterom

Når sommer nærmer seg planter vi alltid krydderurter utendørs, men i år tok jeg et steg videre med litt grønnsaker. Kortreist mat har blitt svært populært rundt i de mange hjem. Mer kortreist enn din egen hage får du ikke. Så hvorfor ikke prøve seg på sin egen mini produksjon? 

 

Uansett stor eller liten jordflekk kan du produsere litt urter, frukt, bær eller grønnsaker. Har du godt med plass kan du ordne deg noen pallekarmer. Disse kan enkelt lages eller kjøpes ferdig. Har du litt mindre plass kan du plante i blomsterkasser eller krukker både stående og hengende. Hver kreativ og bruk fantasien da du godt på vei!

 

Min samboer ordnett fire av disse trendy pallekarmer. Da jord og frø var handlet inn var det bare å bestemme seg for grønnsaker. 

 

 

Jeg satte to pallekarmer opp på hverandre fordi, det var lite jord på området kassen ble plassert, men det er ikke nødvendig. Videre beiset jeg kassene i samme farge som huset. Husk at det er viktig å finne en plass med gode solforhold og avskjerming fra vind før du planter.

 


 

Etter litt beising ble de slik.

 


 

Hvordan gå frem som nybegynner? Begynn i det små med enkle urter, salater, sukkererter, reddiker, tomater, agurk, squash, noen rotgrønnsaker eller løksorter. Mange av disse vekstene er enkle å få frem. Jeg har lagt ned frø til pastinakk, gulrøtter, reddiker, sukkererter, bondebønner, søtpotet og ringblomster. Kanskje det kommer noe mer?

 

 

Jordskokken har fått egen plass i et steinbed. Da de formerer seg lett og gjerne tar over plassen til de andre grønnsakene.  

  

 For vår del blir ikke mengden av grønnsaker nok til å leve av, men gøy er det uansett! Og med barn i hus er det ekstra fasinerende og lærerikt å se hvordan frø blir til grønnsaker. Eldstemann synes det er veldig spennende å følge med på prosessen. Sammen hjelper han til med vanning og luking. Helt prefekt! 

Ønsker du også å plante urter, frukt, bær eller grønnsaker oppfordrer jeg til å sette i gang. Det verste som kan skje er at det spirer og gror frem noe spiselig..

 


 

Om dette skulle inspirere deg til å sette i gang med kjøkkenhage, så ønsker jeg deg lykke til med grønnsaksdyrkingskarrieren!

 

La dagen bli god!

Henriette

 

 

#glede #kjøkkenhage #kortreistmat #renmat #egenproduksjon #gjørselv #pallekarm #grønnsaker #blomster #urter #frø #egenproduksjon #matglede #uterom

 • Skrevet: 24.05.2017
 • Klokken: 12:40
 • Kategori: Uterom
 • Kommentarer: 2

Jeg lovet dere

 • Skrevet: 18.05.2017
 • Klokken: 10:19
 • Kategori: Uterom

Tidligere i vinter lagde jeg et søt lite "klemmekroken" skilt. Kanskje du så innlegget? Det var et diy prosjekt med en tanke og oppfordring om at man må være flinkere til å klemme hverandre. Hehe. Det var egentlig bare et morsomt påfunn jeg tenke kunne pryde terassen. :) Uansett skrevt jeg at jeg lovet å vise dere hvordan det ble. Og her er det. Den obligatoriske klemmekroken er godt plassert på terrassen ved siden av en stor selv lagd sittebenk (den viser jeg mer av senere). Så her er det bare å klemme i vei. ;) 


Henriette

#klem #glede #uterom #klemmekrok #terrasse #uteliv #sommer #sologsommer #vårthjem #interiør #detalj #norge #lagselv

 • Skrevet: 18.05.2017
 • Klokken: 10:19
 • Kategori: Uterom
 • Kommentarer: 0

Henriette gjør ting hun ikke kan

 • Skrevet: 14.05.2017
 • Klokken: 14:06
 • Kategori: Uterom

Da var vi her. Hagentiden er for fult igang. Hvordan skape sin egen drømmehage? Jeg er ikke akkurat profisjonell på område. Jeg kan heller ikke si at det er gjort på en,to, tre og ja, jeg er kanskje ubeslutsom, fordi det er så mye flott der ute. Hvor begynner man da med et slikt prosjekt? 

 Jeg har hørt at det å leke seg med farger og kontraster ofte gir et spennende og øyenfallende bed. Men hvordan finne de riktige plantene og kombinere dem slik at det vakkert, kontrastfylt, frodig og fargerikt? 

In garden
Licensed from: kamchatka / yayimages.com

Det er et hav av muligheter. Hvilke retning skal jeg gå som nybegynner? Noen tips jeg har latt meg lære før man går i gang, er ihvertfall å undersøke hvordan næring er det i jorda. Hvordan er det med sol/skygge, vann/drenering? Hvor mye plass har man til rådighet? Når ønsker man at blomstene skal blomstre? Skal man ha flerårig eller ettårig blomster? Hvilke dufter, høyder, farger og former ønsker man? Hvordan ønsker man å plasser blomstene for i forhold til hverandre? Ønsker man blomster og busker som krever lite eller mye stell? Puuh.. Hva sier du? Noen flere tips på veien?Denne og flere blomsterpotter med enkle blå stemorsblomster står ved igangspartiet. Ganske enkelt, men ikke helt komplett.

I tillegg til stemorsblomster har jeg satt ned syrintre, hagehortensia, lavendel, ringblomster og jordebærplanter. Tiden vil vise om det spirer og gror. Uansett er det  en lang og spennede vei å gå til prosjekt - hage er ferdigstilt. 

Kort konkludert --> det er på tide å lære seg mer om hagelivet. Kom gjerne med innspill. 

Lag deg en deilig dag!

Henriette

 

#hageliv #uterom #planter #blomster #bukser #uterom #så #drømmehage #farger #kontraster #harmoni #prosjekt #hjemoghage

 • Skrevet: 14.05.2017
 • Klokken: 14:06
 • Kategori: Uterom
 • Kommentarer: 2

Ikke alle som har slike

 • Skrevet: 22.02.2017
 • Klokken: 16:10
 • Kategori: Uterom

Måtte bare ta bilde og vise dere vår lille søte snømann gjengen 4 åringen og jeg bygde idag. ;) Ikke alle som har slike skjønne snømenn ved oppgangen til huset sitt. ;)  Hehe, synes de ble litt små sjarmerende med ulike armer, øyne, hatter og noe ufriserte hår. 

Som du kanskje kan se ble gjengen en miniatyr av oss. Her og Fru Jørgensen med sine to vakre barn. Hunden vår får bli neste lille prosjekt. ;) Håper du også har hatt en riktig så flott dag. Er det ikke fantastisk deilig med sol, varme og lysere dager igjen?

Ha en super dag så lenge!

Henriette  ♥

 

 • Skrevet: 22.02.2017
 • Klokken: 16:10
 • Kategori: Uterom
 • Kommentarer: 0
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no