hits

Verdens elsket

 

 

Da var den på plass! Et lite tilskudd til gjesterommet. Den vegghengte stringhyllen frigjør ikke bare gulvplass, men gir også et blikkfang på en ellers kjedelig vegg. Med denne hyllen ser rommet med ett litt mer fresht og stilig ut. Som du sikkert ser er min fylt opp med alt mulig av pynt og stasj. Men hyllen kan brukes til så mye mer. Den er for eksempel perfekt på kjøkken, bad, soverom, barnerom eller kontor. Enten du ønsker å samle og fremheve dine unike interiør detaljer slik som meg, eller du ønsker praktisk orden og oversikt med bøker, urtepotter eller servise. 

 

 

Stringhyller er fremdeles et av verdens mest elskede oppbevaringsmøbel. Kanskje grunnet sine enkel, nette og stilfull design med rene linjer og luftighet. Hyllene er lett å installere og kan utvides i alle retninger. I tillegg står du fritt til å velge mellom forskjellige farger, størrelser  og moduler. Med det kan du bygge din særegne og unike løsning. Det er gøy det! Fin din moderne stringhyllene favoritt her , her og her. 

 

 

Med enkle grep kan man lett forandre utrykk i hylla!

 

Den skjønne og populære pigvinnen er fra Oyoy,  den og andre tref figurer fås her. Den vasen er fra det danske merke Køhler, disse får i forskjellige stilig farger og størrelser. Fin din favoritt her. Den dekorative tre håden er fra Hay, du kan velge mellom forskjellige størrelser her
Bilde er egentlig et søtt gavekort. I stede for å gi det bort ble det rammet inn. Den stilrene glassvasen i rosa er fra Muuto. Du får den i flere forskjellige størrelser og farger her. Den hvit vasen med gull striper er kjøpt i en interiørbutikk i nærområdet. 


Ønsker deg en nydelig dag!

Henriette ;)

 

 

#interiør #mitthjem #detaljer #inspirasjon #myhome #romforrom #praktiskløsning #hvitt #hylle #natur #stilren #design #køhler #muuto #oyoy #hay #danskdeisgn #vegghylle #dekor #inspire #ulbolig #interior #inspirasjon #rom123 #boligpluss  


 

Endringer

Det har kommet seg en ny DIY på kontoret. Så du bilde fra kontoret jeg la ut tidligre? Da kan du kanskje se hva nyheten er nå.. :DSelvfølgelig ble er det en "To do" liste. :D Hihi, så klart må man ha det. :) Lagde den raskt og enkelt av et par tavleark.

Hurra for raske og lettvine prosjekter som gir orden og oversikt. :) 

Hva syns du?

Tenkte å bruk listen til å skrive opp de neste DIY prosjektene. Kan ihvertfall håpe og tro at det blir lettere å få gjennomført når man støtt og stadig påminnes. :)

Hvordan ser din lørdag ut? 

Ønsker deg en finfin dag så lenge.

Henriette  

Finn stilige detaljer til ditt hjemmekontor!

House Bird White / Flodhest, eik / PK9 Stol brun / Tillsammans Poster A3, Betty / Oak-Mix Kommode 72cm / Stripes Skittentøyskurv / Serge Mouille Bordlampe Svart / Picto Veggklokke Ø 16 cm, Hvit På Sort / Nocto Lysestake, Hvit / Nocto Lysestake, Mint / Groove Lysestake 11cm, Sort / Pistol Vase, Gull / Konsollhylle / Hang Hylle 150cm

 

For noen dager siden la jeg ut bilde av mitt hjemmekontor. Kanskje du også har lyst å freche opp kontoret med litt nye inspirerende detaljer? Tatt en titt her. Har satt sammen noen herlige detaljer. Kanskje noen av dem passer akkurat for deg og ditt hjem eller kontor? 

Følg med litt senere vi skal ha del to av bursdagsfeiringen, så her skal det lages mat og dekkes. Kanskje du kan få noe inspirasjon. :) Gleder meg!

Ønsker deg en nydelig lørdag så lenge!

Henriette  ♥

#interior #hjemmekontor #detalj #Kajbojesen

Bilder hjemmekontor før og nå

 

Nå:

Før:


 
 

Her om dagen la jeg ut bilder fra hjemmekontore vårt. Jeg tenkte derfor å vise dere litt bilder av hvordan det så ut før. ;) Tidligre var hjemmekontoret som dere kanskje kan se på den ene del av kjøkkenet. Her ble kontoret lagd fort og enkelt av en ubehandlet benkeplate som var rester fra kjøkkenet vårt og to malte bukker fra biltema. Dette var en midlertidlig løsning til nybygget var renovert.

Etterhvert som påbygge ble ferdig, har kontoret smått kommet seg på plass i et nytt rom og blitt mer helhetlig og innbydene. Er veldig forøyd med hvordan det har blitt. Spesielt med vinduplass og lyset som skinner inn, at man har mer orden og oversikt med hylleløsninger og skuffeplass, det er plass til små inspirerende detaljer som bildecollage, grønneplanter og interiør skatter. :) Det er hyggelig å ha det fint rundt seg. Men det kan jo helt klart tenkes det blir noen små endringer senere igjen. :) Har lett for å endre litt rundt om. ;D Holder på å sette sammen litt ideer til hvor du kan få tak i spennende interiør som setter priken over i en på ditt kontor. Følg med!

Ha en deilig fredag så lenge!

Henriette  ♥

 

#hjemmekontor 

 

Hjemmekontor

 

Slik ser vårt hjemmekontor ut. Lyst og enkelt. 

Jeg bruker mye hvitt da det gjern gir mer lys, større rom følelse og fordi det lett kan kombineres med andre detaljer. Hvit er også rent og delikat. :) De ulike detaljene er i tre, metall, skinn, papp, ark og glass. Matrialene er en mix av blanke og matte flater. Hyller som henger gir et annet inntrykk og liv i rommet. Her har jeg sortert alt som har med regninger, jobb, oppskrifter, idebanker, div ark osv. :) Det gjør alt mye lettere når man skal finne frem.


Kontoret preges av mye "gjør selv" gjenstander i likhet med andre steder i hjemme. Her er for eksempel bilde jeg stemplet og den nordiske gelandre. Mer kommer jeg tilbake til. :DAlle har kanskje bruk for et kontor enten det er jobb hjemmefra, betaling av kjedligeregninger eller hobbysysler. Et inspirerende kontor kan gjøre en forandring på arbeidet! ;) Har du et hjemmekontor eller kreative tips til kontor, så del dem gjerne. :) Alltid gøy med noen nytt! ;) Håper mitt kan være til inspirasjon. :)

Ha en herlig kveld!

Henriette  ♥

 

DIY detaljer hjemmekontor

 

Her er en liten smakebit fra hjemmekontoret. Den er stylet med denne bildekollasjen. Holder på med det jeg kaller en nordisk gelander. Har du en slik? Om du ikke har så vent å se, så skal jeg vise deg.. ;) Tenkte å knipse litt flere bilder av kontoret.. Gleder meg til å vise helheten. 

Hvordan lange en nordisk gelander:

Du trenger få materialer faktisk bare en snor, trekuler og saks. Fin ut hvor lang du vil ha geleanderen. Klipp av etter ønsket lengde og begynn med å tre perlene innpå. La det være igjen litt plass på hver side til oppheng. Tips. Sett inn klesklype om du vil henge opp bilder ol. mal også gjerne en eller flere av trekulene. Gelanderen kan brukes til å henge opp beskjeder, dekor, bilder, klær osv. Det er faktisk uttalige muligheter. Heng gjerne gelandre i forksjellige høyder. 

Ha en fantastisk dag så lenge!

Henriette  ♥

#diy #bildekollasj #hjemmekontor #gelander #interior #detaljer
 

 

 

Så sant


 

Slike setninger har blitt populært å henge opp. Du har kanskje sett "home sweet home", "love you to the moon and back", "do what you love", "follow your dreams", "all you need is love", "carpe diem" etc. Slike bilder kan du enkelt lage selv ved å print dem ut på ark og evt. ramme dem inn.  Jeg gikk for stempel for å få et annet utrykk. Svart og hvit gir også brytninger mot det søte. Har hengt opp det lille bilde på kontoret. Flere detaljer fra kontore kommer så følg med. Gleder meg til å vise helheten. ;) 

PS! Ikke glem de små øyeblikkene.. ;) 

Ønsker deg en herlig dag så lenge!

Henriette  ♥

Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no