hits

4 måneder igjen til bryllupet!

 • Skrevet: 16.02.2018
 • Klokken: 13:57
 • Kategori: Bryllup

I dag er det 4 måneder bryllupet vårt! Tenk det. Med et blunk er plutselig 16. juni her. Det kommer til å bli så gøy og jeg gleder meg som en liten jentunge til å gifte meg med drømmemanne og bestevenn. Som kjent markeres bryllup forskjellig rundt omkring og for våres del er dagen en stor festdag. Vi skal derfor prøve å lage en unik og uforglemmelig fest, som sikker alle andre. *smil*  Detaljer og planlegging drives derfor i det små mellom jobb, foreldrelivet med to små barn og andre hverdag syslerier. Med god tro og ånd  startet jeg derfor med de første detaljene allerede i sommer, nærmere sagt et år i forveien for å sikre at det meste var i orden i god tid før bryllupet. Alle vet jo hvordan tiden flyr av sted. Komisk nok har ikke stort annet blitt ordnett etter den tid. *smil*  Uansett tenkte jeg å dele noen av de få detaljer jeg har lagde da.

Beiset skilt og malt på navnene våres og bryllupsdatoen. I syltetøyglass skal det legges blomster oppi. Disse skal stå på veien til festlokalet.

Kleshengerne tvinnet fra hverandre. Planen er å tvinne grønt bladverk rundt. Disse skal brukes til dekor i lokalet.

Vimplene er en effekt til fotograferingen.

Disse trekassene var lys eikefarget. Med et strøk beis skal de brukes til å oppbevaring av blomster eller aktiviteter for gjestene. 

Dette var foreløpig diy detaljene jeg har bilde av. Tenkte jeg skulle prøve å holde noe detaljer hemmelig for gjestene, det er jo litt spennende det, også samtidig som jeg synes det er så moro å dele dem med dere. Så du skal ikke se bort ifra at det drysser noen flere glimt om kort tid. *smil *

Uansett ønsker jeg deg en flott fredag og god helg!

Henriette :)

 

 • Skrevet: 16.02.2018
 • Klokken: 13:57
 • Kategori: Bryllup
 • Kommentarer: 3

Han sa ja!

 • Skrevet: 12.06.2017
 • Klokken: 08:32
 • Kategori: Bryllup

 

 

Etter 12 år sammen som kjærester og samboere har vi fått to nydelige barn, en hund og drømmehus, men vi er ikke gift. Jeg har lenge snakket om og ytret ønske om et bryllup, men det har bare blitt med tanken. Så syv uker etter fødsel med andre mann satt jeg datoen for et frier. Jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle være den som fridde. Med nøye planlegging med familie og venner fikk vi det til.

 


 

I følge tradisjonen kan kvinnen fri på skuddårsdagen, men jeg synes det er litt opplagt med denne ene dagen. Jeg ser i hvert fall for meg at mange menn mye lettere kan ane ugler i mosen den dagen. Jeg valgte heller å benytte meg av skuddåret 2016 ved å fri på sen sommeren, da jeg hadde et ønske om å gjøre det utendørs. Og det fungerte helt utmerket. Men hjelpe meg så mye organisering og styr det var å holde orden på min samboer til enn hver tid. Han har alltid hatt en ønsket om overraskelsesfest, men det er jammen meg ikke enkelt heller. Knis. De som står han nærmest vet hvor mye frem og tilbake det var for å holde han et sted og sist men ikke minst få han hjem fra den jakta. For jakta er hellig. Hehe. Vi endte jo tilslutt opp med mye god latter og  riktig gode minner. Mest av alt var det helt klart veldig gøy!

 


 

Frieriet startet med at min samboer og svoger dro på jakt. Med en overnatting skulle de komme hjem til "liksom familiemiddag" hos foreldrene dagen etter. Jeg hadde forklart at jeg skulle ha jentekveld den dagen og derfor ikke hadde muligheten til å være med. Med denne forklaringen kunne jeg uten mistanker fra hans side pusle smått med matlaging og diverse dagen før. Når det er sagt var jeg ikke redd for at han skulle tro at jeg skulle fri, man har gjerne ikke det i tankene. Det var mer at han ikke skulle forstå at noe hemmelig ala supriseparty skulle skje. Heldigvis forsto han ingen ting. Puuh. I mens han var på jakt kom familie og venner til. De hjalp meg med pynting og matlaging hjemme hos oss. Da hjemkomsten nærmest seg fordelte vi oss med 13 plakater fra huse vårt langs veien til hans foreldre. Plakatene var ting jeg hadde skrevet til han. Etter han hadde passert 12 plakater sto jeg og ventet ved den siste...  Så slik gikk det seg til. Etter frieriet fortsatte vi festen hjemme. Oppleget er kanskje litt klisjé, men når jeg først skulle gjøre det, ønsket jeg å gjøre det helt spesielt, minnerikt og litt utenom det vanlige. 

- Vi hadde helt fantastiske mennesker rundt oss. Jeg vil takke alle som var med å bidro til en flott og minnerik dag.

 


 

Men hvem skulle egentlig tro at jeg skulle være den som fridde? Hadde du spurt meg for noen år siden om jeg kom til å fri hadde jeg nok svart noe annet. Ikke fordi det var til min samboer, men fordi jeg som kanskje mange andre kvinner selvfølgelig synes det er romantisk og stas at mannen frir til henne. Det ligger vel litt i igjen i den romantiske tradisjonen at mannen gjør det, men det trenger for all del ikke å være slik. Derfor også mer overraskende når en kvinne gjør det tenker jeg. Kan vi kalle det litt girlpower, kan vi ikke? :) hehe. 


  

Jeg gleder meg til å starte et nytt kapitel og eventyr som herr og fru. Det blir så bra! Har allerede begynt med litt forberedelser. Det var av den grunn dette innlegget ble skrevet. Så følg med, det blir snart oppdateringer med bryllups diy.  :)

Skap deg en vidunderlig dag.

Henriette :)

 

 

#bryllup #frieri #hjertlighet #mannogkone #myway #foreldre #foreldreogbarn #lykke #glede #mat #drikke #fest #hygge #interiør #pynt #dekor #detaljer #lengelevekjærligheten #

 

 

 • Skrevet: 12.06.2017
 • Klokken: 08:32
 • Kategori: Bryllup
 • Kommentarer: 5
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no