hits

Sneak peak terrassen vår!

  • Skrevet: 14.05.2018
  • Klokken: 07:30
  • Kategori: Uterom

Vi er der, vi har kommet til den tiden av året hvor der sol, sommer og festligheter slår til. For flere av oss, kanskje den beste tiden på året? Det hvite har for lengst forlatt oss, og det grønne har for fullt overtatt uterommet. Solen skinner og sommerfugler og insekter svermer stadig oftere rundt oss. Hvor magisk og vakkert er ikke det! Denne helgen har vi derfor hatt akutt behov for å skrubbe og rigge i stand terrassen og hagemøblene. Bare noen få justeringer til så er vi der. Delte så vidt noen små bildeglimt i fjord, men tenkte det var på tide med litt flere i år. For tre år siden var det ikke noe som minnet om en terrasse slik den ser ut idag. Før mann og familie gikk løs på prosjektet "terrasse", var det kun et underlag av jord og gress her. Så endringene har blitt store. Vi er kok fornøyd med både helten og brukervennligheten. Smil. Lyst å se flere bilder? Ta gjerne en titt under.

Elsker den lyse og varme atmosfæren fra plantene og de hvite, lune og duse detaljene. Det hele gir rommet en avslappende ro og glede. En annen ting jeg også elsker er å tusle barbeint ut, rett på plassen. Åhh, det er så skjønt. Smil.

På høyre side av bilde ser du et ørlite glimt fra bakerovnen og ute kjøkkenet, flere bilder fra denne plassen kommer senere. 

Daybeden er selvsnekret av paller med hjul. Her kan stolstråelene fint nytes liggende eller sittende.

Og puter får man aldri nok av. Jo, flere jo bedre! 

Med puter, pledd, lykter, planter og potter kan du raskt og enkelt skape et annet utrykk og atmosfære i rommet. I fjord hadde vi for eksempel flere svarte detaljer, og i år ble det mer hvitt. Selv synes jeg det hvite passet mer inn hos oss, men det er jammen ikke alltid like enkelt å finne ut av hva man har lyst på, før man har testet og prøv litt forskjellig. Mitt lille tips til enkel og budsjettvennlig fornying er å spraylake eventuelle potter og lykter du har liggende. Vips har du en ny feiende flott detalj som gir deg og rommet ny glede.

 

Det finnes ikke noe bedre enn å starte dagen med en morgenkaffe på trappa.

Den store trappen er kanskje terrassen mest velbrukte samlingspunkt. Den er både funksjonell med masse sitteplasser og godt tilpasset husets utseende, og med utsikt utover sjøen er det kanskje ikke så rart, at det er fort gjort å slå seg ned her.

Dette var noen få bildeglimt til inspirasjon til uterommet.

Terrasseliv eller ikke så har mai dagene virkelig vist seg fra sitt beste med sol og varme. Sommertemperaturen har vært helt herlig, og vi ser frem til flere. Gjør vi ikke? Har du hatt en skjønn helg? 

Nyt mandagen!

Henriette

 

Jannike

14.05.2018 kl. 11:38
Heilt nydelig hos deg! :) Ønsker deg ein fin dag! :)

Victoria Larsen

14.05.2018 kl. 14:50
Sååå nydelig!! Wow, dette likte jeg :-D

Malena

14.05.2018 kl. 18:26
Å herre, så fint!!

Henriette von Tangen-Jordan

05.11.2018 kl. 00:00
Malena: Så gøy at du likte den. Tusen takk. :)

Marianne

18.05.2018 kl. 08:52
Så fin terrasse og ikke minst nydelig utsikt:-)

Henriette von Tangen-Jordan

02.10.2018 kl. 20:27
Marianne: Tusen takk, det er en favoritt plass på vår og sommerhalvåret. :)
Henriette von Tangen-Jordan

Henriette von Tangen-Jordan

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativmatoginterior Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no