hits

Fotobod til bryllupet!

  • Skrevet: 06.05.2018
  • Klokken: 08:37
  • Kategori: Bryllup

Reklame | Coolstuff

God søndag til fine deg! Håper du har hatt eller får en vidunderlig morgning, slik du har drømt om. Hvordan ser søndagen ut, har du mye på planer? Her er det mye som skjer om dagen. Med snart en måned igjen til bryllupet, blir det litt ekstra. Ahh, som jeg gleder meg til å få ringen på fingeren og bli gift med min drømmemann, bestevenn og beste pappa til barna våre. Smil. det skal bli godt. Med det tenkte jeg å dele en forsmak på noe av det som kommer til å møte gjestene i bryllupet. Du har kanskje gjettet hva det er allerede. Og ja, ganske så riktig har du nok avslørt det hele i overskriften. Planen er nemlig å lage en aldri så liten bildebod hvor gjestene skal slipper seg løs og lage morsomme poser med diverse utsyr vi har lagt i en forundrings boks. Bildene som tas limes inn i en gjestebok, hvor hilsener kan skrives ved siden av. Etter at bildene nå er lastet opp og lagt ut, har selvfølgelig den ene taggen skrivefeil. Jaja, det er jo typisk Henriette vis og en dyslektiker overseelse av ordene. Smil og blunk. Så om du stusser litt skal det stå  "make today awaysome". Forhåpentligvis blir dette bra tilslutt. Jeg har trua. Smil.

 

 

 

Til min stor begeistring fikk jeg her om dagen dette lekre ice blue polaroid fuji instax mini 9 kamera fra coolstuff.no. Kamera har stått høyt oppe på listen i lang tid før bryllupet, og da kan du tro jeg var i ekstase når det lå foran meg. Med kamera, er det viktigste verktøyet i boks for denne aktviteten. Hurra for flere ting som kan hukes av. Grunnet til at jeg lenge har ønsket meg polaroid kamera er du raskt og enkelt printer ut nostalgiske og morsomme bilder der og da. Helt ypperlig til bildebod og ellers andre festligheter og hverdagsglimt i hverdagen. Jeg ser nå frem til å både henge opp og lime inn små glimt i album, fremfor å ha alt liggende på Macen. Tommel opp for praktisk og brukervennlig verktøy som polaroid kamera. Om du har lyst på et pent og enkelt kamera til sommerferien og andre festligheter finner du flere lekre duse pasteller inne på coolstuff.no. 

Da er det bare å forberede seg på morsomme poser folkens! Gleder meg som et lite barn til å bla igjennom bildealbumet i etterkant. For dere lesere vil flere bilder fra boden kommer etter bryllupet. 

Strålende dag ønskes til deg!

Henriette 

Iselin Renée

06.05.2018 kl. 09:57
Det er så koselig med bilder :)
Henriette von Tangen-Jordan

Henriette von Tangen-Jordan

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativmatoginterior Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no