hits

Helgebuketten!

Hei og god søndag til deg!

Håper du har hatt en god start på morningen og nyter den akkurat slik du ønsker med ro og avslapning, kanskje en god og lang frokost? Jeg tenkte å ta deg med inn i stua for å viser noen inspirerende bilder av mine svakheter.. Lyst å se?

Jeg har nemlig en svakhet for kjøpe inn litt friske blomster til helgen. Har du også en svakhet for litt frisk blomster? Her kan både en eller to buketter lett få være med hjem. Smil. De herlige fargekombinasjonene gir enkelt lykke på bordet og frisk pust til hjemmet. Enkel fornying. Plassering av bukettene her hjemme er som regel i stua der alle kan få glede av den. Men du skal ikke se bort i fra at det det innimellom kommer en frisk og skjønn glød på badet, soverommet, kjøkkenet eller gangen. Herlig er det uansett. La deg gjerne inspirere av mine siste fargepletter av buketter. Smil.

 

 

 

 

 

Ønsker deg en vidunderlig dag med deg og dine!

Henriette :) 

 

 

 

Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no