hits

Piff opp sofaen!

God søndag moring til deg!

Idag deler jeg et lite interiør tips om du har lyst å se..

Det er mange måter å pimpe opp sofaen på. Du har kanskje hørt om at et par nye puter og et pledd kan gjøre en stor forskjell om du ønsker å skape forandringer etter trivsel, årstider eller moten. Det kan både være et smart og rimelig alternativ. Idag tenkte jeg derfor å vise deg et annet lite tips fra mitt eget sofa hjørne som er en lett og praktisk måte å gi sofaen en opp pimping på.

Mitt lille tips er å skape forandringer med et stilrent sidebord! Her ble det naturligvis dette bordet, men det finnes mange tilsvarende sidebord i forskjellige materialer og modeller i interiørverden.

En blågrønne skjønnhet. Elsker den deilige farge nyansen. Som du kanskje har fått med deg så er denne fargen en gjenganger i vårt hjem, så da kunne det rett og slett ikke passet bedre med denne detaljen. *smil og blunk * Et sidebord er ikke bare en dekorativ detalj ytterst på sofaen. Etter min mening er det også et praktisk sofa møbel. Særlig de gangene du bare har lyst å benke deg godt til rette på stede hvil med kaffekoppen, rødvinsglasset, sjokoladeskålen og en bok eller kanskje et, eller to interiørblader i nærmeste radius. Med et slik bord er det faktisk mulig å bare bli sittende på "god plassen" sin. Helt nydelig. 

Kaffekosen og lesningen går som en lettlest drøm. Interiørmagasiner kan nå leses og nytes mellom kaffeslurker langt nede i sofahjørnet. *smil*

 

Avlastningsbrett eller sidebord kan anbefales for kosen, avslapping og dekorens skyld. ​

Ønsker deg en herlig og riktig så god søndag! 

Henriette

 

Victoria Larsen

18.03.2018 kl. 15:04
Veldig stilig!! :-))
Henriette von Tangen-Jordan

Henriette von Tangen-Jordan

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativmatoginterior Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no