hits

Baderomsløft!

  • Skrevet: 11.03.2018
  • Klokken: 12:33
  • Kategori: Bad/Toalett

Hei og god søndag! Visp var det søndagen her igjen. Har din helg også gått litt fort? Håper du har hatt en lat og rolig morgenstund slik du liker den.

Om du har lyst å se vil jeg i dag ta deg med inn på vår lille baderomsløft... Komisk nok jeg som skrev i forrige baderoms innlegg var ønskelig med flere nye detaljer til badet, men at det ikke var av hast. Jammen meg tok det ikke lange tiden før vi endte opp med dette rundt speil. Selv om speilet kom opp i kort tid etter innlegget, tok bare fire år fra vi snakket om nettopp dette speilet til det faktisk kom opp. *smil* Ting kan ta tid enkelte ganger. Kjenner du igjen opplevelsen?

 

Med både skrå tak og to vegglamper mellom området der hvor speilet skal henge er det maksimalt med plass og begrensett med speil å velge i, med mindre man ikke spesialbestiller et. Den store interiørvinden for runde speil i de mange hjem om dagen gjør det litt utradisjonelt å velge et, men hva gjør vel det når vi har fått mer lys, romfølelse og stadig større helhet. Det var på sin rette plass et blinkskudd. Vi er storfornøyde! Har du gjort noe i ditt hjem som har gitt deg glede den siste tiden?

 

Ønsker deg som titte innom en god søndag!

Henriette

SIENNA // London Lifestyle LGBT+

11.03.2018 kl. 12:43
God søndag! Sååå fint bad <3

frkfrontend

11.03.2018 kl. 13:33
Så utrolig fint det ble! Veldig kult med rundt speil!

Noe jeg har gjort hjemme som jeg er fornøyd med er å male spisebordet turkis, hehe!
Henriette von Tangen-Jordan

Henriette von Tangen-Jordan

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativmatoginterior Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no