hits

Tid for borddekking!

  • Skrevet: 06.03.2018
  • Klokken: 07:17
  • Kategori: Borddekking

Nå er det altfor lenge siden jeg har delt borddekking. Så i dag tenkte jeg å vis deg helgens bord. I enkelthet valgte jeg grått, hvitt, gult og gull. Materialer i gull har blitt min nye favoritt. Gull går i fin kontrast mot andre materialer og til de fleste fargeskalaer. Med et stadig innrykk av gull i stua, kunne jeg ikke dy med å gjøre noe annet enn litt gull på bordet også. Tillegg synes jeg gull fremhever og synliggjør et forholdvis enkle bord som dette.

 

 

Har lagt min elsk på gull bestikk, men som du ser har vi ikke det ennå, så da tar man det alternative man har. *smil*

Borddekking er jo så gøy. Man kan gjøre akkurat slik man vil ha det. En man går for det enkel, rent, naturlig, klassisk, romantisk, retro, minimalistisk, fargerikt, kontrastfylt eller en helt annen stil. Uansett hva du velger og hvordan du løser bordet gir du gjestene en ventet og hyggelig velkomst ved å bare ha plassert glass, bestikk, servietter og tallerkener. Hvorfor gjøre ting vanskelig, når du allikevel kan gjøre det enkelt og hyggelig. Her hjemme ble det hele en vellykket kveld med testing av drikke til bryllupet. Så håper vi de utkåret flaskene blir en like stor suksess til helgens kveld som den store festmiddagen.

 

Håper jeg kan inspirere deg litt på veien. Det hadde i hvert fall vært skamgøy! 

Ha en deilig dag.

Henriette 

Victoria Larsen

06.03.2018 kl. 11:36
Dette var rett og slett utrolig lekkert! Elsker fargene og pynten :-)
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no