hits

Trenger du nye hagestoler til uteplassen?

  • Skrevet: 28.02.2018
  • Klokken: 21:53
  • Kategori: Uterom

 

Tenk det om kort tid er våren her. I følge kalenderen er første vår dag allerede i morgen! Tiltross for mye snø igjen overalt rundt oss kan vi før vi vet ord av det, ta ut hagemøblene og gjøre uteplassen klar for lange og avslappende dager og kvelder ute i varmt og deilig sommervær. Det lyder godt! I overgangen mellom vinter og vår drømmer jeg meg stadig bort til sommerens lange kvelder og sosiale festligheter. I samarbeid med Chilli har jeg lyst til å vise deg noen av mine favoritter som kan gjøre uterommet komplett til sommeren.

Her er tre deilige hagestoler i tre forskjellige stiler. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stolene er både tidløse og klassiske. For flere hagestoler se her

 

Selv drømmer jeg om disse nydelige og komfortable solstolene. Tenk å nyte noen solfylte dager i dem. 

 Om du ser etter en behagelige og stemningsfull loungegruppen er denne verdt undersøke. 

 

 

Spisegruppe med rundtbord er funksjonell og stilfull.

 

Denne romslig daybed innbyr til ro og avslapping. 

Om dette inspirerte deg til å skape fornyinger i uterommet kan du ta tur innom chilli.no  Her finner et bredt utvalg av hagestoler, solstoler, spisegrupper, loungegruppe og loungesofa. 

Ha nyt kveld!

Henriette

Victoria Larsen

01.03.2018 kl. 12:04
Åh, mange fine tips! Det er jo så mye fint å velge mellom :-)
Henriette von Tangen-Jordan

Henriette von Tangen-Jordan

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativmatoginterior Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no