hits

4 måneder igjen til bryllupet!

  • Skrevet: 16.02.2018
  • Klokken: 13:57
  • Kategori: Bryllup

I dag er det 4 måneder bryllupet vårt! Tenk det. Med et blunk er plutselig 16. juni her. Det kommer til å bli så gøy og jeg gleder meg som en liten jentunge til å gifte meg med drømmemanne og bestevenn. Som kjent markeres bryllup forskjellig rundt omkring og for våres del er dagen en stor festdag. Vi skal derfor prøve å lage en unik og uforglemmelig fest, som sikker alle andre. *smil*  Detaljer og planlegging drives derfor i det små mellom jobb, foreldrelivet med to små barn og andre hverdag syslerier. Med god tro og ånd  startet jeg derfor med de første detaljene allerede i sommer, nærmere sagt et år i forveien for å sikre at det meste var i orden i god tid før bryllupet. Alle vet jo hvordan tiden flyr av sted. Komisk nok har ikke stort annet blitt ordnett etter den tid. *smil*  Uansett tenkte jeg å dele noen av de få detaljer jeg har lagde da.

Beiset skilt og malt på navnene våres og bryllupsdatoen. I syltetøyglass skal det legges blomster oppi. Disse skal stå på veien til festlokalet.

Kleshengerne tvinnet fra hverandre. Planen er å tvinne grønt bladverk rundt. Disse skal brukes til dekor i lokalet.

Vimplene er en effekt til fotograferingen.

Disse trekassene var lys eikefarget. Med et strøk beis skal de brukes til å oppbevaring av blomster eller aktiviteter for gjestene. 

Dette var foreløpig diy detaljene jeg har bilde av. Tenkte jeg skulle prøve å holde noe detaljer hemmelig for gjestene, det er jo litt spennende det, også samtidig som jeg synes det er så moro å dele dem med dere. Så du skal ikke se bort ifra at det drysser noen flere glimt om kort tid. *smil *

Uansett ønsker jeg deg en flott fredag og god helg!

Henriette :)

 

Jernbanefrua..

16.02.2018 kl. 14:00
Så koselig innlegg :-)) Lykke til med planleggingen videre, og innspurten. Gratulerer så mye med det forestående :-))

Elisa

16.02.2018 kl. 14:03
Så kreativt! Lykke til med alle bryllupsforberedelser videre! :)

Victoria Larsen

16.02.2018 kl. 16:38
Såå kjekt!! Masse lykke til med forbredelsene fremover :-)
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no