hits

CLEAN

  • Skrevet: 07.01.2018
  • Klokken: 14:22
  • Kategori: Hverdag

Ønsker alle fine lesere et godt nytt år! Håper du har hatt en god start på den første uken i det nye året? Her har både vinterlek, besøktur, handletur, rydding og brudekjole kjøp vært noen av inneholde den siste uken. Før turen bærer videre til juletrefest senere idag. Det blir nok de siste vi ser til jul hos oss, for her hjemme ble alt pakket bort før nyttårsaften. Jeg elsker julen, men det er sannelig godt når den vaskes og ryddes bort. På en å samme tid føles det tomt og stusselig, men også frisk, lyst og rent å starte året med blanke ark. Særlig når huset er julepyntet og klart før 1.desember. Holder du på å julen til trettende- eller tjuendedags jul, eller er den pakket bort for i år? 

Grønne detaljer gir frisk og rent luft. 

Gull holder seg fremdeles i vårens bilde. Gull harmonerer med de fleste farger som her på bilde blå nyanser. 

Forandring for øye fryder alltid! Med det er julepynt byttet ut med nye poster og naturlig dekor i tre. Som du ser har jeg lagt en stor elsk på trefigurer av det ene og andre har slaget. 

Før jeg runder av innlegget vil jeg gi en stor takk til alle dere fine mennesker som stemte på meg under blogg awards 2017. Jeg kom på en tredjeplass og er både ydmyk og stolt over å ha blitt plukket ut og deltatt. Tenkt det en tredjepass et er jammen gøy! Så tusen hjertelig takk til hver og en av dere for tiden dere la igjen. Dere er gode!

Er du klar for det nye året og har du lagt noen planer for det nye året? Isåfall håper jeg 2018 bringer deg et givende og godt år med familie og venner. 

Henriette :) 

 

#interiør  #interior123 #diy #dekor #mitthjem #myhome #interiorinspo #nyttårnyemuligheter 

Victoria Larsen

07.01.2018 kl. 15:52
Åh, for noen kjempe fine bilder på veggen!! Du har det utrolig fint :-)
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no