hits

Festpyntet nyttårsbord med enkle diy- tips.

  • Skrevet: 31.12.2017
  • Klokken: 18:44
  • Kategori: Borddekking

Da der det bare å telle ned..

Om få timer er dette flotte året snart forbi og det nye kan med store skritt komme. Hvordan ser din kveld ut? Enten du har dekket til fest og moro, skal du feire borte eller skal nyte kveldens ro og hygge ønsker jeg dere alle en alle tiders feiring.

Her hjemme skal det nye året feires med fest og bram! Neida, det nye året tas rolig imot med hyggelig besøk, god mat og godt i glasset. Det blir helt perfekt!

 

Årets siste bord er dekket opp med få og enkelt detaljer i sølv, hvitt og grått. Mye av det som befinner seg på bordet er ting og tang funnet i skuffer og skap. 

Mitt lille tips til borddekking er å være kreativ med å pynt med det du har i skuffer og skap. Her finner man alltid mye spennende man kan bruke på nye måter. Selv har jeg funnet litt her og der. Det hele endte opp med sølvstjerne, diy-glitterflagg, eukalyptusblader, levende lys og selvsagt litt diamanter for den lille nyttårs blingen. 

 

Med diverse sølvpapp fra søstrene grene og hvit snor fra panduro ble disse to girlanderne laget. Ble ferdig ca. klokken et i natt, så i siste liten kan vel sies å være et velvalgt ord.

Lagde likeså godt noen små glitterflagg. Plasserte de oppi en marsmellows. Vips en liten søt dekor. Dette ble årets siste diy prosjekt fra meg, ser allerede frem til flere. 

 

Tusen takk for alle hyggelig kommentarer og at dere har fulgt meg så langt. Jeg er veldig takknemlig og setter pris på hver og en av dem. Ønsker alle deg det beste for det nye året. Så håper jeg vi ses mer i det neste. 

GODT NYTT ÅR!

Henriette :) 

 

Victoria Larsen

01.01.2018 kl. 11:51
Kjempe flott pyntet bord!! :-) Godt nyttår!

lisebrevik

01.01.2018 kl. 17:19
For et nydelig bor! <3 Ønsker deg et riktig godt nyttår <3
Henriette von Tangen-Jordan

Henriette von Tangen-Jordan

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativmatoginterior Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no