hits

Julens festbord!

  • Skrevet: 25.12.2017
  • Klokken: 13:08
  • Kategori: Jul

God 1.juledag.

Da var julekvelden over for denne gang. Selv om juletiden er forskjellig for mange av oss, håper jeg du hadde en hyggelig kveld. Med ro og hygge i heimen før turer bærer videre på julefrokost tenkte jeg å dele gårsdagensfest bord.

På bordet har jeg laget en dekorasjon av friske grønne eukalyptusblader i små vaser, ved siden av levendelys og enkel juledekor. I fjord og forfjor var bordet dekket med bar fra furu, sølv og hvitt detaljer. Det gir et vakkert, klassisk og nydelig festbord, men med tilsvarende dekor to år på rad hadde jeg i år lyst å gjør en annen vri i år. Fargene gull, hvitt, besj og grønt og detaljene ble til underveis. 

For et enkelt, stemningsfull og minimalistisk touch av jul brukte jeg hvite reinsdyr, juletrær, gullhjerte, glass julekuler og trestjerner. Enkelt og rent, men passe nok da det er mye annet som skal på bordet.

Konglene fikk en dusj gull spraylakk før de kom på bordet. Det naturlig kommer som vanlig inn på en aller annen måte.  

Hvit linduk og besje linservietter gir lunt og stemningsfulle preg på et bord.

Lysene ble plassert i ulike gull lysestaker. 

 

 

Ønsker alle fine lesere en riktig god og fredfull jul!

Ha en alletiders mandag.

Varmejuleklemmer 

Henriette 

 

 

Oda

25.12.2017 kl. 22:43
Så utrolig fint!:D<3
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no