hits

Luke 20: Nå har vi vasket gulvet og vi har pyntet tre

  • Skrevet: 20.12.2017
  • Klokken: 08:04
  • Kategori: Jul

God 20. desember!

Som du sikkert skjønner har endelig det vakre og duftende juletreet inntatt vår stue. Og godt var det! For juletreet setter virkelig kronen på verke. Det er stemningsfullt, duftende og vakkert å se på.

Vi har en tradisjon med å få inn juletreet forholdvis tidlig og pynte det med èn gang. For meg er førjulen den hyggeligste tiden av julen. Her har man tid til å pusle og sysle med baking, familieaktiviteter, førjuls besøk, aketurer, juleverksted, julegrantenning, nissejakt, teaterbesøk og annet gøy. Hvordan tradisjon har du for juletrepynting?

 

 

 

Stilen på årets juletre er klassisk med hvitt, sølv og gull. Naturlig nok har det elementer av naturmaterialer. Har du pyntet eller bestemt deg for hvordan ditt juletreet skal se ut?

Har du et eller flere tær i forskjellige rom?

Skap deg en fin dag!

Henriette

 

LYST Å GI MEG DIN STEMME? VINNEREN I INTERIØR- OG DEISGNBLOGGAWARDS 2017 KÅRES kl. 12.00 IDAG OG DET HADDE VÆRT VELDIG MORO Å KOMME BLANT TOPP TRE, MEN DA TRENGER JEG FLERE STEMMER. HADDE BLITT VELDIG GLAD OG TAKKNEMLIG OM DU VILLE HJULPET MEG. TUSEN HJERTELIG TAKK !

Interiør- og designblogg-awards 2017

Victoria Larsen

20.12.2017 kl. 09:16
For et nydelig pyntet tre og med såå fine detaljer!! Blir veldig inspirert :-)
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no