hits

Luke 17: Gjør trappen til et blikkfang!

  • Skrevet: 17.12.2017
  • Klokken: 12:32
  • Kategori: Jul

God 17. desember!

Hei og hopp. Håper søndagen så langt har vært flott. Tenkt allerede tredje søndag i advent og en uke igjen til selveste dagen vi alle har venter på. Med litt frafall fra kalenderen de siste dagene tenke jeg å dele luke 17 med bildeglimt fra vårt julepyntede hjemme.

Det er stas å gjør litt mer ut av trappa. I år hadde jeg lyst å la naturen prege trappen vår. Gelendret ble pyntet med granbar, lysslynge og diverse juledekor. 

Jeg er veldig glad i naturen og det preger særlig hjemme vårt. Grønn granbar, kongler, kvister og mose blir derfor en naturlig og enkel del av vår julepynt. I tillegg er det kjempekoselig å gå på tur å samle sammen naturens skatter.

Om du har trapp hvorfor ikke gjøre litt mer stas ut av den?

 

Ønsker deg en nydelig tredje søndag i advent. 

Henriette

Har du lyst å hjelpe meg med å gi din stemme? Vinneren på interiør - og designblogg-awards 2017 kåres om 2 dager og jeg trenger flere stemmer på veien. Hadde vært moro å kommet blant topp tre. Blir både glad og takknemlig om du har lyst å hjelper meg.Trykk på bilde under for å avgi din stemme. Tusen hjertelig takk.

Interiør- og designblogg-awards 2017
 

Victoria Larsen

17.12.2017 kl. 14:38
Åh, så utrolig koselig! Har alltid hatt lyst på slik, men det må bli til neste år :-)
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no