hits

Luke 14: Trykk med personlighet!

  • Skrevet: 14.12.2017
  • Klokken: 22:58
  • Kategori: Jul

God 14. desember!

Idag er det på tid med nye tips til dekor du enkelt kan lage selv. Dagens tips passer spesielt for deg som vil lage helt personlige julekort og innpakningspapir. Selv har jeg gledet meg til å vise dere ideen...

Ideen er noe så enkelt og dekorativt som å lage potetrykk på gavepapiret og vanlig ark. Det hele er både personlig og nesten gjort av seg selv. Så her trenger man ikke å sette av mye tid. Det eneste som tar noen sekunder med er skjære ut figuren. Vi valgte vi jueltre, men her er det bare å skjære ut det som passer best for deg.

 I stede for julekort kan du dekorere innpaknings papiret og lage en helt spesiell pakker. Vil tro det blir svært godt mottatt. Som du ser under brukte jeg gråpapir. 

Kortene ble trykket på hvite a4 ark. Her kan man klippe til de størrelsene man selv ønsker. 

For å lage kortene og gavepapiret trenger du: ark/gråpapir, maling, pensel kniv, saks, og potet/eple, korker eller annet spennende. 

Slik gjør du: Del poteten/eple i to. Skjær ut en figur på den ene halvdelen. Mal så over med et tynt strøk maling og trykk på papiret.

Hold gaven enkelt og rolig med detaljer i samme farge eller tone opp farger og kontraster. Selv har jeg tenkt å feste på litt granbar, kongler eller kvister.

Her er to nesten ferdig gaver jeg gleder meg til å gi bort. Ble de ikke herlige? Så håper jeg bare mottakerne blir fornøyd. :)

Ønsker deg en god adventstid. 

Henriette

 

Har du lyst å hjelpe meg med å gi din stemme? Vinneren på interiør - og designblogg-awards 2017 kåres om 5 dager og jeg trenger flere stemmer på veien. Hadde vært moro å kommet blant topp tre. Så blir både glad og takknemlig om du har lyst å hjelper meg.Trykk på bilde under for å avgi din stemme. Tusen hjertelig takk. 

 

Interiør- og designblogg-awards 2017

#nordiskjul #nodrisk #design #interiør #diy #lagselv #julehygge #jul #pynt #julepynt #dekor #mitthjem #foreldre#juleverksted #barn #lær #designoginteriør

 

Victoria Larsen

15.12.2017 kl. 10:34
Sååå kreativt og fine!! :-D
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no