hits

Luke 12: Ristopper til julekosen!

  • Skrevet: 13.12.2017
  • Klokken: 20:31
  • Kategori: Mat - Jul

Her kommer gårsdagens luke med oppskrift på super raske og smakfulle risboller. De søtegodsakene slår garantert an hos små og store. Med kombinasjonen av puffet ris, sjokolade, delfiafett, egg, sukker og kaffe får du luftige og smaksfulle risboller. Konfekten er verdt å prøve. 

 

Du trenger:

250 g delfiafett

200 lys/mørk sjokolade

100 g puffet ris

2 egg

2 dl sukker

3 ss kaffe, gjerne litt sterk

Slik gjør du:

Smelt delfiafett og sjokolade sammen. Avkjøl.

Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn kaffe og sjokoladeblandingen

Elt lett inn puffet ris. Fordel Sett boller med skje på matpapir.

Avkjøl og oppbevar i kjøleskap til servering.

Henriette 

 

Har du lyst å hjelpe meg med å gi din stemme? Vinneren på interiør - og designblogg-awards 2017 kåres om 7 dager og jeg trenger flere stemmer på veien. Hadde vært moro å kommet blant topp tre. Så blir både glad og takknemlig om du har lyst å hjelper meg.Trykk på bilde under for å avgi din stemme. Tusen hjertelig takk. 

Interiør- og designblogg-awards 2017

#konfekt #oppskrift #sjokolade #julesnop #tilkaffen #søtt  #jul #høytid #ventetid #advent #glede #varme #detaljer 

#dekor #pynt #jul #hygge #lagselv #diy#interiør #interior #familie #barn #foreldre #påbordet

 

 

 

 

 

 
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no