hits

Luke 11: Stjerner i lær!

  • Skrevet: 11.12.2017
  • Klokken: 23:25
  • Kategori: Jul

God 11. desember!

Dagens luke inneholder et enkelt og stilig gjør selv tips...

Lær stjerner har inntatt vårt hjem. Elsker det litt rustikke og naturlig. Og hva er vel mer naturlig og sjarmerende enn hjemmelagd lærpynt.

Stjerne skaper en enkel og god harmoni med en bunt kviser i en stilig vase, eller som pynt i juletreet. Hva med å gjør stas på gjestene ved å bruk stjerne som bordkort, eller som navnelapper på julegavene? Mulighetene er mange. Kanskje du har noen flere ideer?

Detaljer i skinn er superfint sammen med robust keramikk, marmor og lyst tre!

Du trenger:
Stjerne mal.
Lær/skinn fås på Panduro, Søstrene Grene, stoff og stil.

Pen/blyant
Saks
Snor hamp/skinn
Hullmaskin
Symaskin om du ønsker å legge stjerne dobbelt.

* Bruk mal. *Tegn på stjerner. *Klipp ut. *Lag hull til snor. *Fest på snor. *Fiks ferdig!

Henriette 

Har du lyst å hjelpe meg med å gi din stemme? Vinneren på interiør - og designblogg-awards 2017 kåres om 8 dager og jeg trenger flere stemmer på veien. Hadde vært moro å kommet blant topp tre. Så blir både glad og takknemlig om du har lyst å hjelper meg.Trykk på bilde under for å avgi din stemme. Tusen hjertelig takk. 

Interiør-  og  designblogg-awards  2017

Victoria Larsen

12.12.2017 kl. 11:56
Åh, de var kjempe fine!! Disse vil jeg prøve meg på selv, så tusen takk for at du delte disse :-)
Henriette von Tangen-Jordan

Henriette von Tangen-Jordan

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativmatoginterior Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no