hits

Luke 9:Stemningsfulle snøkuler!

  • Skrevet: 09.12.2017
  • Klokken: 10:16
  • Kategori: Jul

I dag hadde jeg lyst å dele et enkelt tips som gir en herlig julestemning. For disse snøkulene tar toppen fem minutter å lage.

Snøkulene er laget av gjenbruksglass med skrulokk. Jeg brukte norgesglass. I lokket festet jeg litt ull. Satt forsiktig oppi både et og to juletrær før jeg skrudde forsiktig igjen. Ønsker du å fylle med vann og glitter limer du for eksempel juletre, engel eller rådyr på innsiden av lokke. Fyll glasset opp med litt vann og glitter Lim på en rand lim rundt innsiden av lokket før du skrur på og du har en magisk snøkule. 

 

Her hjemme står snøkulene i vinduskarmen på barnasrom for ekstra julestemning. 

 

Og når natten senker seg skapes et hyggelig blikkfang med både snølykter og julestjerne.

Ønsker deg en inspirerende dag.

Henriette 

Har du lyst å hjelpe meg med å gi din stemme? Vinneren på interiør - og designblogg-awards 2017 kåres om 10 dager og jeg trenger flere stemmer på veien. Hadde vært moro å kommet blant topp tre. Så blir både glad og takknemlig om du har lyst å hjelper meg.Trykk på bilde under for å avgi din stemme. Tusen hjertelig takk. 

Interiør- og designblogg-awards 2017
 

Elizabeth Kallhovd

09.12.2017 kl. 10:25
Kjempefine! Godt tips, og hørtes veldig lett ut :)

stavangerinmyheart

09.12.2017 kl. 10:42
Så lurt. De ble jo kjempefine:))
Henriette von Tangen-Jordan

Henriette von Tangen-Jordan

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativmatoginterior Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no