hits

Luke 7: Elsker den hvite og rene dekoren..

  • Skrevet: 07.12.2017
  • Klokken: 22:07
  • Kategori: Jul

God syvende desember!

Håper du har hatt en god dag? I dagens luke har jeg lyst å tipse om hvordan du enkelt kan lage denne herlige dekoren.

 

 

 

Disse figurene er laget i filomleire, med kakeutstikker, stempel og blondestoff. Trer du hamp eller skinnsnor inni så har du en supert dekor  til å for eksempel pynte julegaver med, henge opp i juletreet eller brukes som bordkort. For mer personlighet kan du jo skrive en liten hilsen eller navnet på personen du skal ha til bords eller gi gave til. Skriv inne hilsen med stempel eller tynn penn i etterkant.

Filmoleire kan brukes til så mangt. Om du ikke har filmoleire er trolldeig et alternativt som mulig er lettere å kjevle ut for barna. Jeg har brukt hvit filmoleire, men leiren fås i utallige farger så her er det bare å finne sin yndling. Anbefaler deg å prøve.  Kanskje det blir din nye jule favoritt.

Ønsker den en finfin kveld.

Henriette

 

Har du lyst å hjelpe meg med å gi din stemme? Vinneren kåres om noen dager og jeg trenger flere stemmer på veien. Blir både glad og takknemlig om du har lyst å hjelper meg.Trykk på bilde under for å avgi din stemme. Tusen hjertelig takk. 

Interiør- og designblogg-awards 2017

 

 

 

#adeventsfat #jul #høytid #ventetid #advent #glede #varme #omsorg #detaljer 

#dekor #pynt #jul #hygge #lagselv #diy#interiør #interior #familie #barn #foreldre

 

 

Victoria Larsen

08.12.2017 kl. 12:44
Helt enig! Elsker lyse ting året rundt, så disse var kjempe fine :-D
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no