hits

Luke 6: bli med meg å lag rekved juletre!

  • Skrevet: 07.12.2017
  • Klokken: 08:18
  • Kategori: Jul

God sjette desember!

På etterskudd har jeg lyst å dele gårsdagens luke med mitt lille rekved prosjekt. Juletreet er laget på Henriettes-vis, elsker å plukke med meg det jeg finner ved fjæra, naturen og skogen og hva kan vel passe bedre enn å få en idee og skape noe ut av det. Denne gangen ble det et sjarmerende og personlig tre, passe fint til jul. Juletre kan ikke sammenlignes med duften av et frodig, grønt og skjønt grantre, men synes det fungerer ganske så godt som dekor. 

Her står juletreet som en naturlig stilben med annen juledekor.

Liker du det naturlig så prøv å lag et tre du også! Juletreet er laget av rekved pinner plukket ved fjæra. Ved montering tilpasset jeg etter størrelsen på pinne slik at det skulle ligne mest mulig et jultre. Om du ikke finner riktig størrelse er det bare å knekke pinne, det gjorde jeg. Festet det hele med limpistol. Dermed har du en rekvedtre på en,to,tre. 

 

Ønsker deg en herlig dag.

Henriette :) 

Har du lyst å hjelpe meg med å gi din stemme? Vinneren kåres om noen dager og jeg trenger flere stemmer på veien. Blir både glad og takknemlig om du har lyst å hjelper meg.Trykk på bilde under for å avgi din stemme. Tusen hjertelig takk. 

Interiør-  og  designblogg-awards  2017
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no