hits

Luke 3. kortreist adventsfat

  • Skrevet: 03.12.2017
  • Klokken: 09:25
  • Kategori: Jul

Hallo i luken og god første søndag i advent!

Da er det endelig tid for å tenne første lys og vi kan starte å telle ned søndagene til julaften. Har du adventsstaken eller adventsfatet klar for kvelden? Om du er som meg litt sånn i siste lite, kan jeg kanskje inspirer deg med en veldig enkel oppskrift på et adventsfat? Aktiviteten kan du til og med gjøre sammen med barna. Hva er vel mer hyggelig enn "gjør selv" aktivitet. Ingen ting, spør du meg. For våres del ble dette fate lagd som jeg nevnte i siste liten i går kveld. Da tok min sønn og jeg oss en tur i hagen på jakt etter spennende naturmaterialer som kunne passe vårt runde fat. På vår lille tur endte vi opp med en kurv full av mose og da ble det med det. Mose er spennende materialet som gjør seg godt til forskjellig dekor, også rett utenfor døra, mer praktisk enn det kan det ikke bli. Man kan nesten kalle det kotreist advensfate. :) 

 

Og slik ble adeventfate. Det friske grønne og skjøre hvite harmonerer så friskt og godt sammen.

Adventsfat kan være en fin variasjon til den tradisjonelle adventsstaken. Oppskriften er svært enkel, rask og rimelig. Du trenger et lysfat, fire hvite kubbelys, litt grønn frisk mose, fire svibler og julepynt om ønskelig.  Jeg festet på hvite nummer på lysene og trestjerner.

Mose kan enkelt plukkes ute i naturen eller kjøpes i blomsterbutikk. Jeg pyntet opp med fire svibler da det var det jeg hadde tilgjengelig, men her kan du gjerne velge vinterroser, kongler eller annet spennende. For det er gjerne slik at produktet blir til på veien. Lykke med tilsvarende eller annet prosjekt.

Med det sier jeg meg godt fornøyd. :) 

Ønsker deg en riktig så fin søndag. 

Henriette

 

Har du lyst å hjelpe meg med å gi din stemme? Vinneren kåres veldig snart og jeg trenger flere stemmer på veien. Blir både glad og takknemlig om du har lyst å hjelper meg.Trykk på bilde under for å avgi din stemme. Tusen hjertelig takk. 

 

Interiør-
og
designblogg-awards
2017

Victoria Larsen

03.12.2017 kl. 15:07
Åh, den var kjempe fin!! Nå fikk jeg et godt tips til å lage min egen adventsstake. God første søndag i advent, fine deg. Nyyyt dagen :-D
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no