hits

Gårsdagens julegalla og borddekking!

  • Skrevet: 02.12.2017
  • Klokken: 15:27
  • Kategori: Jul

God 2. desember. Dagens luke inneholder inspirasjons bilder fra gårsdagen julegalla. For i går startet vi første desember ved å invitere til julegalla. Med juledekket hus og bord, nydelig mat og drikke ble det herlig fest -og julestemning med gode venner. Helt perfekt start på desember måned og ventetiden! 

Bordet ble dekket med et innslag av det rustikke og stilrene. Jeg brukte grålinduk, kastanjer, kongler og kvister, juletrær, gullysestaker og telysglass.

For et frisk innslag ble svibler det lille grønne. 

Linserviettene ble enkelt knytt sammen med en tynn skinnsnor og på toppen lå et lite pepperkakehjerte.

 

 

 

Elsker det naturlige. Slik som disse lerkekvistene, konglene og kastanjene. 

Samboer og svoger disket opp med de lekrest rettene. Det ble servert krustader med rogn, blinis med laksemose, røkt kongekrabbe med hvitvins vinaigrette, reinsdyrytrefilet i trøffelsaus, jordskokkpuré, aspargesbønner og hjemme lagde potetkuler. Vi avsluttet med epledessert fra Hardanger. Snakk om vann i munnen og god stemning rundt bordet. Heldig oss.

 

 

Håper du også har hatt en god start på helgen. 

Ønsker deg fantastisk lørdag.

Henriette :) 

 

Lyst å hjelpe meg med å gi din stemme?

Som du kanskje har lest er bloggen min nominert til interiør-og designblogg -awards 2017. Om du synes jeg har en inspirerende blogg og har lyst å sette av 3 sekunder for å gi meg din viktige stemme ville jeg blitt veldig glad og takknemlig. Trykk på bilde under for å avgi din stemme. Hver stemme teller like mye, så tusen hjertelig takk for alle som har stemt og alle som ønsker å gi meg sin stemme. :) 

Interiør- og designblogg-awards 2017

Pie in the sky

02.12.2017 kl. 15:50
Så utrolig vakkert! :-)

Tonje

03.12.2017 kl. 08:00
Så lekkert 😍

Hvor er de hvite trærne på bordet fra? :-)
Henriette von Tangen-Jordan

Henriette von Tangen-Jordan

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativmatoginterior Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no