hits

Årets adventskalender.. Et steg av gangen..

  • Skrevet: 01.12.2017
  • Klokken: 15:59
  • Kategori: Jul

Da var adventskalenderen opp og nedtellingene av dagene kan begynne.. Et steg av gangen, vips er vi i bunn og feiringen av den heldigste dagen kan begynne...

I år som i fjord ble trappen flittig brukt. Synes trappen i det hele tatt er glimrende å bruke. Med trappekalender stjeler du ingen veggplass, tvert imot kommer trappen bedre og pyntelig frem. Det er vel en stor sjangse for at det gjentar seg.. 

 

Her i hjemmet ble det en blanding av aktivitetskalender og pakkekalender. Har du laget eller fått kalender i år? Selv husker jeg pakkekalender som en hyggelig tradisjon hvor vi den gang gjerne fikk en liten sjokolade eller marsipan. Det var like spennende og staslig hver dag. Pakkekalender er ingen must her i hjemmet, men det er en hyggelig tradisjon som jeg ønsker å videreføre til mine barn. Du kan derfor at mor gjør det mye for hennes egen skyld, da hun både synes det er gøy å ordne i stand og vekker gode barndoms minner. Hva er vel mer trivelig enn å glede andre? Kanskje tradisjon etableres videre? Selv slår et slag for en god blanding av praktiske gaver, gode handlinger og aktiviteter. For mer tid til ro, hygge, glede og finne på noe sammen med familie kan ikke erstattes med annet.

Kalenderen ble av det rustikke slaget. Med gråpapir, svart hyssing og svarte merkelapper. De svarte merkelappene har jeg klippet ut med en sirkelutstanser. Enkelt og greit. Det eneste som egentlig tid her er pakkingen. :) 

Ønsker deg en nydelig fredag og helg.

Ta vare på gode miner og viderefør noe av dem! <3

Henriette:)

Som du kanskje har lest er bloggen min nominert til interiør-og designblogg -awards 2017. Om du synes jeg har en inspirerende blogg og har lyst å sette av 3 sekunder for å gi meg din viktige stemme ville jeg blitt veldig glad og takknemlig. Trykk på bilde under for å avgi din stemme. Hver stemme teller like mye, så tusen hjertelig takk for alle som har stemt og alle som ønsker å gi meg sin stemme. :) 

 

#jul #advent #interiør #interior #julekalender #barn #familie #foreldre #inspirasjon #ide

Interiør- og designblogg-awards 2017

Victoria Larsen

01.12.2017 kl. 17:37
Elsker dette!! Kjempe stilig og samtidig genialt :-D Dette skal jeg ta til meg og gjøre neste år!

Henriette Sire Larsen

03.12.2017 kl. 08:31
Victoria Larsen: Så hyggelig å høre, tusen takk.

Mathilde

02.12.2017 kl. 10:16
Veldig lur idé, også så fint! Det ble gavekalender på meg også i år :)
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no