hits

Mine beste ideer til hjemmelagd jul

  • Skrevet: 01.12.2017
  • Klokken: 11:48
  • Kategori: Jul

God første desember! 

Som nedtelling til jul har jeg laget 24 jule tips og ideer. Målet er at du får en av dem for hver dag. Så følg med. Den første luka kommer veldig snart..

 

Som jeg gleder meg til å dele tipsene med dere.. :) I mellomtiden ønsker jeg deg en fortreffelig dag!

Henriette

 

Som du kanskje har lest er bloggen min nominert til interiør-og designblogg -awards 2017. Om du synes jeg har en inspirerende blogg og har lyst å sette av 3 sekunder for å gi meg din viktige stemme ville jeg blitt veldig glad og takknemlig. Trykk på bilde under for å avgi din stemme. Hver stemme teller like mye, så tusen hjertelig takk for alle som har stemt og alle som ønsker å gi meg sin stemme. :) 

 

Interiør- og designblogg-awards 2017

Victoria Larsen

01.12.2017 kl. 15:06
Så utrolig stilig!!! :D

Henriette von Tangen-Jordan

03.12.2017 kl. 08:49
Victoria Larsen: Tusen takk <3
Henriette von Tangen-Jordan

Henriette von Tangen-Jordan

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativmatoginterior Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no