hits

TRENGER DU NYE MØBLER TIL HJEMMET?

 (Sponset innlegg.)                                                                                                                                                                  

Det er alltid gøy med litt fornyelser. Mange er god til å sette av tid og energi på hjemmet sitt. Noen pusser opp hele tiden - andre fornyer kanskje med puter, bilder, lampe, hyller eller annet tilbehør. Vi i Norden er for kjent for å bruke mye tid på å skape hjem med god atmosfære, hygge og stemning da vi trekker oss mye inn i store deler i løpet av året. Vi er kanskje noe mer innekjære..? På høsten og vinteren går vi i en slags vinterdvale hvor innekos og hygge nytes. Mange av oss lengter etter sol, lys og varme. For med engang våren titter frem spretter vi ut igjen. Kjærligheten for innerommet er stort. Og med våres særpregede årstider er det ikke rart mange er opptatt av et hjem skap med god atmosfære, trivsel og energi. Hvordan er det for deg? Er du opptatt av innbydende og praktiske løsninger ? Har du et hjem hvor du trives i alle rom? Eller ønsker du små oppfriskninger her og der?

For våres del har vi hatt et hjemmesnekrede pallbordet og sofaen noen år. Så høyest på endring og fornyings listen står disse møblene til utskiftning.: Åh som jeg gleder meg til å få de på plass, men først står bryllupet vårt for tur. Tenkt snart bare 7 måneder igjen.¨

 

I mellomtiden er det lov å drømme seg bort. Her er to forskjellige møbel stiler fra chilli.

 

For ikke så lenge siden endte vi opp med nytt skap. Og slik ble det. 

Her har du liggende. 

Om du ønsker friske opp med litt nytt ved siden av har jeg plukket ut noen detaljer nedenfor. 

 

 

 

 

 

 

Om dette inspirerte deg til å skape fornyinger i hjemmet kan du ta tur innom chilli.no  Her finner er bredt utvalg av møbler, hagemøbler, innredning og belysning i forskjellige stiler. Og frem til 4. Desember er det en rekke gode kampanjer. Kanskje du finner julegaver til deg selv eller andre. Det er verdt å ta en titt.

Ønsker deg en flott torsdag!

Henriette :) 

 

Som du kanskje har lest er bloggen min nominert til interiør-og designblogg -awards 2017. Om du synes jeg har en inspirerende blogg og har lyst å sette av 3 sekunder for å gi meg din viktige stemme ville jeg blitt veldig glad og takknemlig. Trykk på bilde under for å avgi din stemme. Hver stemme teller like mye, så tusen hjertelig takk for alle som har stemt og alle som ønsker å gi meg sin stemme. :) 

Interiør- og designblogg-awards 2017

Victoria Larsen

30.11.2017 kl. 13:41
Utrolig mye fint her! Kunne gjerne kjøpt alt, hehe :-D

Henriette von Tangen-Jordan

30.11.2017 kl. 15:30
Victoria Larsen: Hehe, så hyggelig å høre. :)
Henriette von Tangen-Jordan

Henriette von Tangen-Jordan

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativmatoginterior Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no