hits

Halloween pynt på budsjett - oppskrifter følger!

Har du lyst å pynte langbordet eller ytterdøren med noen skremmende og spennende har jeg oppskriften på seks enkle tips. 

 

Hva med å lage spøkelses girlander? Girlander kan gjerne brukes inne som utendørs. Du trenger hvitt stoff, fyll, snor og svart tusj. Begynn med å klippe ut firkanter av hvitt stoff. Fyll opp midten av hver firkant med litt fyll. Knyt så stramt igjen med en snor. Slik at du får et hodet. Tegn deretter på øyne og munn. Avslutt med å heng opp alle spøkelsene på en lag snor og pynt opp der hvor det trengs. 

 

 

Heksa eller dammen er satt sammen av to mellomtykke stokker. For mer volum ved skjørte festet jeg to plastavfallsposer. Klippet opp litt strimler for en flagrende effekt. Hodet består av plastposer ruller i en ball og trukket over med hvitt håndkle. Ville med fordel valgt et annet stoff og kanskje gjort noe mer ut av ansiktet. Men fungerer veldig fint i mørke. :) Videre festet jeg på en hvit kjole og svart sjal for det rette utrykket til en hekseaktig dame. 

 

 

Ingen ting er mer sjarmerende ennå tegne øyne og munn på en haug klementiner. 

Dødninghodene er laget av tykk papp og festet på grillpinner. Disse kan du fint dekorere med på bordet eller slik jeg har gjort i blomsterpotten. :) 

Spindelvev er tidligere kjøpt på søstrene grene til en rimelig pris, men det er sikkert flere kreativ sjeler der ute som har lagd liggende. Med hjelp fra eldstemann festet vi likeså godt lønneblader i stede for masse hvitt spindelvev. Synes i grunn det fungerte veldig godt. :)

 

 

 

Har du et par gamle flasker kan disse brukes som lysestaker eller dekor på bordet eller i uterommet. Med en dusj hvit eller svart spraylakk får de rette looken. dekorer gjerne med lysestaker, edderkopper, lykter og annet spennende.

 

Håper du likte noen av tipsene.

God mandag! 

Henriette :)

 

Som du kanskje har lest er bloggen min nominert til interiør-og designblogg -awards 2017. Om du synes jeg har en inspirerende blogg og har lyst å sette av 3 sekunder for å gi meg din viktige stemme ville jeg blitt veldig glad og takknemlig. Trykk på bilde under for å avgi din stemme. Hver stemme teller like mye, så tusen hjertelig takk for alle som har stemt og alle som ønsker å gi meg sin stemme. :)

Interiør- og designblogg-awards 2017

Victoria Larsen

30.10.2017 kl. 12:45
Så utrolig mye kult! :D
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no