hits

Halloween rett utenfor døren!

Med halloween rett rundt hjørne ser det slik ut utenfor døren våres. Om du synes det er morsomt å være kreativ og pynte til fest er dette en glimrende anledning til å nettopp være det. Ta også med barna så har dere en hyggelig stund sammen. Selv er jeg ingen stor fan av halloween eller som vi også kaller den allehelgensdag, derfor har jeg gjort forholdvis enkelt med natur og gjenbruksmateriell. Om du har lyst å skape litt spenning, grøs og gru til de som banker på døren kan kanskje disse bildene inspirer deg til noe helt enkelt i siste liten. 

 

 

 

 

 

For at innlegget ikke skulle bli for langt kommer diverse diy-oppskrifter til hvordan jeg gikk frem kommer på neste innlegg, så ta gjerne en tur innom senere for å se. :)

Lag den en god søndag!

Henriette :) 

Som du kanskje har lest er bloggen min nominert til interiør-og designblogg -awards 2017. Om du synes jeg har en inspirerende blogg og har lyst å sette av 3 sekunder for å gi meg din viktige stemme ville jeg blitt veldig glad og takknemlig. Trykk på bilde under for å avgi din stemme. Hver stemme teller like mye, så tusen hjertelig takk for alle som har stemt og alle som ønsker å gi meg sin stemme. :)

Interiør- og designblogg-awards 2017

Victoria Larsen

29.10.2017 kl. 13:25
Så utrolig kult! :-D

Vilde

30.10.2017 kl. 11:58
Det var utrolig stilig! :D
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no