hits

Grip høsten med å være kreativ!

Om du trives med å pusle og sysle med lage detaljer til deg selv og ditt hjem er kanskje dette noen for deg. De sjarmerende lysglassene går under kategorien "fort gjort løsning". Glassene kan du til og med gjøre med barna. Slik min sønn har gjort. Det er jo kanskje det beste med dagens tips. I tillegg er det en perfekt ideen om barna ønsker lage en høst- eller julegave til noen de er glade i. Og med tanke på at julen og julestria brått kommer på slår det sjeldent feil og smått begynne med juleverksted. :) Med høst rundt oss slår jeg et slag for høstglass fylt med flott høstblader. Men i stede for høstblader kan du lime på silkepapir, fjær, sukker, glitter, hamp eller ispinner. Alt etter hvilket utrykk du ønsker å skape. Så her er det bare å ta frem fantasi og skaperevnen sin til å lage noe helt unikt og personlig lykter. Bare tenk så nydelig det ville vært med masse slike unike lysglass utover et langbord. Ingen ting kan erstatt sjarmen av det hjemmelagde. :) Ved siden av kan du for eksempel bruke grå duk og detaljer i hvitt og brunt. Da vi jeg tro du får et hyggelig, velgjort og komplett festbord. 

 

For å lage lyktene trenger du dekopage, syltetøyglass, pensel og blader (vi brukte lønneblader).

Ha på et tykt lag dekopage utenpå glasset. Fest blader på glasset og ha på dekopage igjen for at bladene skal feste seg. La tørke og vips så har du lysglass til gaver eller eget bruk. 

 Med det ønsker jeg deg en flott torsdag!

Henriette :)

 

Som du kanskje har lest er bloggen min nominert til interiør - og designblogg-awars 2017. Om du synes jeg har en inspirerende blogg og har lyst å sette av 3 sekunder for å gi meg din viktige stemme vill jeg blitt veldig glad og takknemlig. Hver stemme teller like mye. Så tusen hjertelig takk for alle som har stemt og alle som ønsker å gi meg sin viktige stemme. :) 

Interiør- og designblogg-awards 2017

Victoria Larsen

26.10.2017 kl. 16:43
Så stilig!! :-)

Ida

27.10.2017 kl. 13:44
Så enkelt og fint :)
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no