hits

Hvordan lage enkel kollasj oppheng?

Hallo i luken. Har den siste tide vært minimalt med ny diy tips fra min side. Så her kommer jeg jammen meg et enkelt tips til fornying. Med en voksende sans for det naturlige og nordiske har dagen tips noen av disse trekkene. Diy tips er å lage seg en enkel og naturlig collage oppheng. Om det er det rette navne, vet jeg ikke. Men jeg kaller lenken ihvertfall det. :) Det du gjør er rett og slett å henger opp bilder, notis, betydningsfulle budskap eller humoristiske trykk på en svart skinnsnor, heng gjerne med eller uten treperler og klype. Vips har du en morsom og enkle måte å gi rommet en liten forandring. Fornying fryder og det enkle er gøy! Noe for deg mon tro? 

Om du har lyst på et rimelig alternativ til budskap og print kan du gå til inn kjøp av postkort eller lage printen selv.

 

Gøy med nye detaljer som frisker opp!

Ønsker deg en herlig tirsdag!

Henriette :)

 

Som du kanskje har lest er bloggen min nominert til interiør - og designblogg-awards 2017. Om du synes jeg har en inspirerende blogg og har tid og lyst til å sette av 3 sekunder for å gi med din viktige stemme blir veldig glad og takknemlig. Hver av dem teller like mye. Så tusen hjertelig for alle som har stemt og alle som ønsker å gi meg sitt bidrag. :)  

Interiør- og designblogg-awards 2017
 

Victoria Larsen

10.10.2017 kl. 12:31
Stilig!! :-)

frodith

10.10.2017 kl. 22:21
Veldig fint :-)
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no