hits

Den store bakefesten!

  • Skrevet: 08.10.2017
  • Klokken: 10:07
  • Kategori: Hverdag

*B A K E R F E S T*

Herlighet for en fin dag. Jeg fikk nemlig en ånd over meg i går, altså bakerånden. Hvor herlig var ikke det! Så ingen fest her i gården. Hadde vært hyggelig det altså, men denne gangen er det er kun baker-Henriette som har slått til med litt bakst da hun lenge hadde ventet på et ledig rom. Ja, jeg har hatt lyst å bake i laaaang tid. Men da hverdagene suser og går avgårde med sitt blir denne tiden nedprioritert. Man får rett og slett ikke gjort alltid alt man har lyst til. Sånn er det bare. Så lykken var stor da det var ledig tidsrom for å sette i gang. Og når man har ventet lenge og først setter i gang er fristelsen for stor til å bare lage et slag. Så da ble det heller satt i gang fire. Helt topp. Tommel opp for bakerlykke og bakerterapi! Hadde vel og merke mer å teste ut på lista mi, men da jeg innså at mengdene og boksene ble forholdvis stor, og vi verken skulle ha fest eller annet gøy, var det like greit å nøye seg med dette resultatet. Her i huset var ihvertfall alle kok fornøyd.

 

 

På bordet ble det en porsjon av bananbrød og grove banancoocies. Godt og enkelt. Vi har ofte overmodne bananer og i stede for å kaste dem noe som jeg synes er litt kjedelig, kan de heller brukes til å tilføre en naturlig søtning i baksten. Med det i boks. Var det også på tiden med litt nye sjokoladekuler i skapet. Her ble det doblet porsjoner av sunnere sjokoladekuler. Naam. Du skal få oppskriften. Følg med så legger jeg de ut under kategorien mat.  Kommer tilbake med oppskrift så følg med.

Jeg ønsker deg som tittet innom en god og glad søndag! 

Henriette :) 

 

 

Som du kanskje har lest er bloggen min nominert til interiør - og designblogg-awards 2017. Om du synes jeg har en inspirerende blogg og har tid og lyst til å sette av 3 sekunder for å gi med din viktige stemme blir veldig glad og takknemlig. Hver av dem teller like mye. Så tusen hjertelig for alle som har stemt og alle som ønsker å gi meg sitt bidrag. :)  

Interiør- og designblogg-awards 2017
 

Emilie Helle Andersen

08.10.2017 kl. 12:27
Nam!

Victoria Larsen

08.10.2017 kl. 13:38
Ser kjempe godt ut! :-D
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no