hits

Barnerommet har fått seg et løft.

  • Skrevet: 05.10.2017
  • Klokken: 07:26
  • Kategori: Barnerom

F Ø R: 

 

N Å:

 

Kan du se endringene på før og etter bildene? Det er verken malingsstrøk eller store møbler som har flyttet inn. Det er kun noe så ørlite og enkelt som nytt sengeteppe, sengetøy, bilder og putetrekk. Putetrekkene hadde vi til og med fra før av. Veldig kjekt. Med ommøblering, flytting og bytting blir forandringer enkelt og rimelig til på veien. Helt supert. Mitt lille tips er derfor å bruke det du har på ny måter. Mix, match og kombiner så får du enkle fordringer du kan fryde deg over, for så og bytte når du går lei.

 

 

Da var rommet mer passende for en gutt som plutselig begynner på skolen. Puuh.. godt det ennå er ett år til ny epoke begynner. :) Rart med det hvor tiden plutselig flyr avsted. Man husker jo som om det nesten var i går hvor han så vidt kunne stabbe og gå avgårde med noen få ordlyder av mamma og pappa. Hmm gode minner.. Hver sin tid, hver sin sjarm.

 

Alfabetbilde og tretallene er et tidligere diy-prosjeket som nå har fått ny passende plass skapdøren. 

Med print eller kort kan du lettvint skifte ut bilder i rammene. Dette er noe jeg støtt og stadig gjør for et lite løft her og der. 

 

 

 

Ta vare på de små øyeblikkene og la dagen bli god!

Henriette :) 

 

#interiør #gidinstemme #bloggawards #mitthjem #inspirasjon #ideer #interiørdetalj #interiøri123 #dekor#detalj #kreativ #diy #lagselv #inspo #interiørglede #interiørogdesign #dreaminteriors #passionforinterior#homedesign #interiorfordesign #foreldre #barn #barnerom #kidsrominspo 

Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no