hits

N A T U R L I G   T O N E R

N A T U R L I G   T O N E R...

...er et godt beskrivende stikkord for mye av interiør valgene i huse vårt. Innenfor husets fire vegger følges gjerne naturlige valg tett på årstidene. Kort sagt er den sommerlig årstiden rundt meg med markblomster og grønt utendørs, er det fare for at det blir friske markblomster og grønt inne. Er det høst og vinter er sjansen større for at kongler, lerkevister og små granbartær blir mer synlig inne. Bruk av naturen er en rimelige oppfriskning som enkelt kan byttes og settes inn i det fleste rom. Sa du samler?.. Ja, jeg elsker å plukke og samle. ;) 

Noe så enkelt, men allikevel noe så vakkert. Her er en enslig grønn og rustikk breine på stuebordet. Mulig årets siste da høsten nå har banket på døren. Så det er bare å nyte den naturlige friske fargen så lenge den varer.

Dekorer gjerne med eller uten enkle detaljer rundt. Alt etter ønsker, behov og uttrykk. :)

Med høsten i møte har jeg også jukset med litt grønt. Hvordan er det for deg? Høster du av det du finner ute eller går du heller til innkjøp? Jeg sier ja, takk begge deler.

Med det ønsker jeg deg en herlig mandag! 

Henriette :)

 

Victoria Larsen

11.09.2017 kl. 12:06
Så utrolig stilig!! :-)

Henriette Sire Larsen

21.09.2017 kl. 20:51
Victoria Larsen: Tusen takk :)
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no