N A T U R L I G   T O N E R

N A T U R L I G   T O N E R...

...er et godt beskrivende stikkord for mye av interiør valgene i huse vårt. Innenfor husets fire vegger følges gjerne naturlige valg tett på årstidene. Kort sagt er den sommerlig årstiden rundt meg med markblomster og grønt utendørs, er det fare for at det blir friske markblomster og grønt inne. Er det høst og vinter er sjansen større for at kongler, lerkevister og små granbartær blir mer synlig inne. Bruk av naturen er en rimelige oppfriskning som enkelt kan byttes og settes inn i det fleste rom. Sa du samler?.. Ja, jeg elsker å plukke og samle. ;) 

Noe så enkelt, men allikevel noe så vakkert. Her er en enslig grønn og rustikk breine på stuebordet. Mulig årets siste da høsten nå har banket på døren. Så det er bare å nyte den naturlige friske fargen så lenge den varer.

Dekorer gjerne med eller uten enkle detaljer rundt. Alt etter ønsker, behov og uttrykk. :)

Med høsten i møte har jeg også jukset med litt grønt. Hvordan er det for deg? Høster du av det du finner ute eller går du heller til innkjøp? Jeg sier ja, takk begge deler.

Med det ønsker jeg deg en herlig mandag! 

Henriette :)

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

11.09.2017 kl.12:06

Så utrolig stilig!! :-)
Victoria Larsen: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Kreativ mat og interiør ved Henriette

Kreativ mat og interiør ved Henriette

29, Asker

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyeperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vår hund.  Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å dele mine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. Høsten 2012 var vi så heldig å overtak vårt drømmehus med drømmehage. Det var gammelt hus, med mye familie historie. Huset trengte mye nye pleie, vi starter derfor på totalrenovering. Selv om hovedhuset nå står ferdig har jeg alltid noen nytt pågang. Har en elsk for å pusle og lage egne detaljer. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil i stor grad også prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdagsglimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!  Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives!  Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits