Naken samurai laget av Brønnøya Tøysebryggeri

 

Er den ikke herlig? Kan man få det bedre enn rett ut fra muren? Neppe, vil jeg si.  Etter fire års brygging av samboer og svoger ble trappetårnet montert ut fra muren vår og selvsagt tilrettelagt rett ut på terrassen. Gutta har til og med fått sin egen logo på tårnet. Stas. Fantastisk med familie som brygger. Akkurat passe godt på sommeren. :) Hvem kan vel motstå en kald deilig øl i disse solvarme dagene?

 


 

Alle kjenner kanskje en eller flere i omgangskretsen som har utforsket feltet og kanskje er oppslukt av den store ølbryggingen. I løpet av få år har bryggingen blitt en stor sosial hobby hvor folk samler seg rundt om for å utforske oppskrifter, gå på kursing, smake til med ingredienser, smaktesting hos hverandre og selvsagt hygge seg med å brygge i lag.  

 

Det er jo litt staselig at en så gammel tradisjon har blitt en ny trend, er det ikke? Og jeg skjønner godt den store populariteten. For det er jammen meg godt. Fra å egentlig ikke være den store øl drikkeren har jeg blitt mer og mer solgt etter å fått servert flere utsøkte brygg her i heimen. Helt prima! Smaken av hjemmebrygg kan neppe sammenlignes med noe annet. De fleste blir positivt overrasket når man forteller at ølet er laget fra bunnen med egen sjel og innsats, og selvsagt hovedingrediensene maltet bygg, humle, gjær og vann. Tenk så moro å kunne fortelle at du har brygget ditt eget øl.

 


 

Anbefalelse på det sterkeste å prøve. Det eneste som kanskje skje ar at du blir alt oppslukt av hobbyen. Men det er ikke feil. :) 

Med det ønsker jeg alle en herlig dag! Nyt sommeren.

Henriette :)

 

#uteliv #brygg #oppskrift #frabunn #hjemmebrygg #øl #mat #drikke #lagselv #hjemmelagdsmakerbest #uteliv #sommerogsol #mat #drikke #glede #tradisjon #foreldre #sosialt #lagselv #hygge #interiør

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kreativ mat og interiør ved Henriette

Kreativ mat og interiør ved Henriette

29, Asker

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyeperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vår hund.  Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å dele mine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. Høsten 2012 var vi så heldig å overtak vårt drømmehus med drømmehage. Det var gammelt hus, med mye familie historie. Huset trengte mye nye pleie, vi starter derfor på totalrenovering. Selv om hovedhuset nå står ferdig har jeg alltid noen nytt pågang. Har en elsk for å pusle og lage egne detaljer. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil i stor grad også prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdagsglimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!  Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives!  Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits