hits

Enkel pasta på 10 minutter. 

  • Skrevet: 12.07.2017
  • Klokken: 14:00
  • Kategori: Mat - Pasta

Dette er en av de raskeste og enkleste pastarettene du kan lage. Helt sant! Det eneste du gjør er å koke pastaen, i mellomtiden lager du en tomatisert saus. Ønsker du avansere retten kan gjerne servere med shampi, kylling og grønnsaker ved siden av. Alt etter ønske og behov. 

 


 

Du trenger:

Pasta, nok til 4 por.

 

Tomatsaus:

1 stort hvitløksfedd

1 mellomstor tomat

2 ts tomatpure

3 ss olivenolje

3 ss pinjekjerner (ikke ristet)

3 ss parmasanost, revet

1 neve fersk basilikum

1 kvast fersk timian

 

Fremgangsmåte: 

Begynn først med å koke pastaen 8 minutter.

Imellomtiden lager du tomatsausen. Finn frem ingredienser.  Putt så alle ingrediensene i en liten foodprosesor. Kjør til alt er godt blandet.

 

Når pastaen er ferdig. Lar du den rene av seg i dørslag. Legg så tilbake i kjelen. Hell deretter over tomatsausen. Sett kjelen på opp varmen litt på platen for å varme og blande pastaen og sausen godt sammen.

 

Enjoy!

Henriette :)

 

#oppskrift #mat #måltid #matpåbordet #middag #pasta #italia #hverdag  #matmedsmak #rasktoglettvint #grønnsaker #renmat #frabunnen #fortgjort #matinspo #sologsommer #inspirasjon #sundtoggodt #ukemeny #matforhelefamilien #foreldre #interiør #familievennlig #pastaelsker 

elisebr

12.07.2017 kl. 15:17
Så nydelig og god den så ut! :)

Henriette Sire Larsen

22.07.2017 kl. 00:33
elisebr: Helt super rett. Og det beste av alt er at den er lagt i en fei. :)
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no