Enkel pasta på 10 minutter. 

Dette er en av de raskeste og enkleste pastarettene du kan lage. Helt sant! Det eneste du gjør er å koke pastaen, i mellomtiden lager du en tomatisert saus. Ønsker du avansere retten kan gjerne servere med shampi, kylling og grønnsaker ved siden av. Alt etter ønske og behov. 

 


 

Du trenger:

Pasta, nok til 4 por.

 

Tomatsaus:

1 stort hvitløksfedd

1 mellomstor tomat

2 ts tomatpure

3 ss olivenolje

3 ss pinjekjerner (ikke ristet)

3 ss parmasanost, revet

1 neve fersk basilikum

1 kvast fersk timian

 

Fremgangsmåte: 

Begynn først med å koke pastaen 8 minutter.

Imellomtiden lager du tomatsausen. Finn frem ingredienser.  Putt så alle ingrediensene i en liten foodprosesor. Kjør til alt er godt blandet.

 

Når pastaen er ferdig. Lar du den rene av seg i dørslag. Legg så tilbake i kjelen. Hell deretter over tomatsausen. Sett kjelen på opp varmen litt på platen for å varme og blande pastaen og sausen godt sammen.

 

Enjoy!

Henriette :)

 

#oppskrift #mat #måltid #matpåbordet #middag #pasta #italia #hverdag  #matmedsmak #rasktoglettvint #grønnsaker #renmat #frabunnen #fortgjort #matinspo #sologsommer #inspirasjon #sundtoggodt #ukemeny #matforhelefamilien #foreldre #interiør #familievennlig #pastaelsker 

2 kommentarer

elisebr

12.07.2017 kl.15:17

Så nydelig og god den så ut! :)
elisebr: Helt super rett. Og det beste av alt er at den er lagt i en fei. :)

Skriv en ny kommentar

Kreativ mat og interiør ved Henriette

Kreativ mat og interiør ved Henriette

29, Asker

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyeperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vår hund.  Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å dele mine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. Høsten 2012 var vi så heldig å overtak vårt drømmehus med drømmehage. Det var gammelt hus, med mye familie historie. Huset trengte mye nye pleie, vi starter derfor på totalrenovering. Selv om hovedhuset nå står ferdig har jeg alltid noen nytt pågang. Har en elsk for å pusle og lage egne detaljer. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil i stor grad også prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdagsglimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!  Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives!  Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits