hits

Lekend bildevegg

Hei og hopp.

Tenkte å dele et enkelt tips om du har tomme vegger og savner litt på dem..

Bruk veggen til å skap blikkfang. Selv synes jeg det er lite som gjør veggene vakrere enn litt barne og voksen produserte bilder. Rom med minner og uttrykk gir særegenhet og personlig preg i hjemmet. 

 

 

Det er ingen grenser for hvor i huset en bildevegg kan skape god stemning. Denne bildeveggen har vi for eksempel på soverommet vårt. Her henger foreløpig fotavtrykkbilder av barna og et maleri jeg egentlig aldri har blitt ferdig med. Men i og med at det passet så godt til fotavtrykkene har det bare blitt hengende. Noen ganger passer det faktisk vel så greit. :) Og om jeg ønske forandringer med andre farger gir flere lag maling bare mer tekstur og spenning i bilde. Ypperlig. 

 

 

Gå til innkjøp av lerret og maling på søstrene grense, panduro, biltema eller europris så har du sommeraktiviteten klar om det skulle bli dårlig vær og ønsker å sysle med litt interiør detaljer til hjemmet.


 

Lykke til. 

Ønsker deg en herlig dag.

Henriette :)

 

#diy #interiør #selvlagdervellagd #gjørselv #soverom #familieaktivitet #familietid #fotavtrykk #barn #foreldre #bildevegg #interiørinspo #interiørdetaljer #detaljer #maleri #særegenhet #personlighet #prosjekt #mitthjem #boligpluss #boligdrøm #ulbolig #rom123 #interiør123

Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no