Lekend bildevegg

Hei og hopp.

Tenkte å dele et enkelt tips om du har tomme vegger og savner litt på dem..

Bruk veggen til å skap blikkfang. Selv synes jeg det er lite som gjør veggene vakrere enn litt barne og voksen produserte bilder. Rom med minner og uttrykk gir særegenhet og personlig preg i hjemmet. 

 

 

Det er ingen grenser for hvor i huset en bildevegg kan skape god stemning. Denne bildeveggen har vi for eksempel på soverommet vårt. Her henger foreløpig fotavtrykkbilder av barna og et maleri jeg egentlig aldri har blitt ferdig med. Men i og med at det passet så godt til fotavtrykkene har det bare blitt hengende. Noen ganger passer det faktisk vel så greit. :) Og om jeg ønske forandringer med andre farger gir flere lag maling bare mer tekstur og spenning i bilde. Ypperlig. 

 

 

Gå til innkjøp av lerret og maling på søstrene grense, panduro, biltema eller europris så har du sommeraktiviteten klar om det skulle bli dårlig vær og ønsker å sysle med litt interiør detaljer til hjemmet.


 

Lykke til. 

Ønsker deg en herlig dag.

Henriette :)

 

#diy #interiør #selvlagdervellagd #gjørselv #soverom #familieaktivitet #familietid #fotavtrykk #barn #foreldre #bildevegg #interiørinspo #interiørdetaljer #detaljer #maleri #særegenhet #personlighet #prosjekt #mitthjem #boligpluss #boligdrøm #ulbolig #rom123 #interiør123

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kreativ mat og interiør ved Henriette

Kreativ mat og interiør ved Henriette

29, Asker

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyeperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vår hund.  Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å dele mine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. Høsten 2012 var vi så heldig å overtak vårt drømmehus med drømmehage. Det var gammelt hus, med mye familie historie. Huset trengte mye nye pleie, vi starter derfor på totalrenovering. Selv om hovedhuset nå står ferdig har jeg alltid noen nytt pågang. Har en elsk for å pusle og lage egne detaljer. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil i stor grad også prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdagsglimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!  Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives!  Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits