hits

Kontaktplast gir nye veier..

 

Lyst på et rimelig og enkelt tips? Da går du til innkjøp av kontaktplast. Det er dekorativt og enkelt å montere. Velg nøytrale flater eller lag din egen vri med flere farger kombinasjoner. Kontaktplast kan brukes på de fleste flater, men resultatet blir gjerne best om flatene er glatte. Jeg hadde et serveringsfat jeg aldri brukte med et lag kontaktplast fikk det nytt og praktisk liv. Vet mange har trukket om både stuebord, kjøkkenbenk, skuffer, skap, hyller, trapper, bilder, mobildeksel og mer. Så her er det bare å lete i skuffer og skap etter spennende ting og tang.

 

Slik ble serveringfatet ;) 

Monteringen er enkel og fort gjort. Det eneste du gjør er å måle opp, klipp i vei, fjern baksiden og klistre på ønsket flate. Vips har du skapt et nytt utrykk. Men et lite tips er at du bør være nøye med å dra ut kontaktplast i mens klistrer det på flaten, på den måten unngår du luftbobler. 

 

Kanskje dette inspirere deg til å sette i gang med noe du har liggende hjemme? 

Lykke til.

Henriette

 

 

#interiør #lagselv #diy #gjenbruk #redesign #homemade #dekor #pynt #serveringsfat #mat #oppbevaring #familie #foreldre #prosjekter #interiørglede #tenknytt #interiørglede

Hildur

25.06.2017 kl. 15:10
Så fint! Liten skrivefeil i tittelen forresten =)

Henriette von Tangen-Jordan

25.06.2017 kl. 15:16
Hildur: Mange takk for tilbakemelding ;)

Pernille

25.06.2017 kl. 16:29
Kontaktplast er så genialt. Satt faktisk på ny kontaktplast på skapene mine her i går kveld. Og jeg er så fornøyd. Problemet var bare at jeg manglet en liten bit, så i morgen skal jeg inn til byen å kjøpe mere :)

Henriette Thorkildsen

26.06.2017 kl. 19:08
Åå, jeg elsker dette :-D Har lyst å lime på alt jeg er lei.. thihi! Ønsker deg en strålende fin dag videre :-D

Henriette von Tangen-Jordan

22.07.2017 kl. 00:50
Henriette Thorkildsen: Kontakt plast og spraylakk er en av mine favoritter. :D Er man lei som du sier er det fort gjort å gjøre det om. Helt supert! :)

siri

27.06.2017 kl. 22:02
Kjempe stilig:D hvor får man tak i slik da?

Henriette von Tangen-Jordan

22.07.2017 kl. 00:46
siri: Takk for det. Du får det både på panduro og søstrene grene :)
Henriette von Tangen-Jordan

Henriette von Tangen-Jordan

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativmatoginterior Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no