hits

My kids room - dekor

  • Skrevet: 23.06.2017
  • Klokken: 07:40
  • Kategori: Barnerom

Da var det på tide å vise barnerommet. Jeg har prøvd å innrede med smarte, langsiktig og praktisk valg, slik at vi skal unngå å pusse opp igjen om kort tid. For det er mye søtt der ute og som kjent blir barna fortere enn du tror større. Da vi pusset opp soverommet valgte vi å bygge til en praktisk seng i skråveggen. Det var min far som lagde den super herlige sengeløsningen. Vår sønn var knappe 2 år da han begynte å ligge i den. Så tiden med liten barneseng ble kortvarig. :) Med innbygd seng får man maksimalt utnyttelse av plassen, spesielt med skråvegger slik vi har. Sengen har også skuffeløsning under til oppbevaring av leker og annet praktisk.

Lykke var også stor da vi fant frem disse bjelkene etter totalrestaurering av huset. Jeg beiset dem mørkebrun for å skape kontrast mot det lyse i rommet.

Rommet er innredet i gråblå nyanser, i brunt og duse farger. Siden rommet er ganske lite og smalt virker det ryddigere med få og litt duse farger.

 

For å få et rom hyggelig og barnevennlig er det ikke alltids så mye som skal til.  Du kan pyntet opp med hjemmesydd vimpel, tre tall og bokstaver med barns navn, stilige lamper, bilder og wallstickers, nydelig sengetøy, gulvteppe og puter. Vimpel har min skjønne lillesøster laget. Er de ikke nydelige. 

 

  


Hvordan har du løst innredning på barnerommet? Del gjerne gode tips og ideer. :) 

Det skjer stadig små forandringer. Følg med.. 

Henriette :)

 

 

#barnerom #detaljer #fraromtilrom #diy #lagselv #prosjekter #mitthjem #interiør #skatter #myhome #interiørinspirasjon #interiørogdesign #kidsrom #dekor #interiørglede #rom123 #boligpluss #boligdrøm #ulbolig #interiør123 #foreldreogbarn #foreldre #barnekjøkken #matlaging #mat

Victoria Larsen

23.06.2017 kl. 09:05
Så utrolig flott :)

Henriette von Tangen-Jordan

25.06.2017 kl. 15:20
Victoria Larsen: Hjertelig takk :)
Henriette von Tangen-Jordan

Henriette von Tangen-Jordan

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativmatoginterior Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no