Henriettes buskeprosjekt..

Tenkte å vise dere et lite prosjekt. Kanskje det kan være til inspirasjon for noen av dere. Et av de siste små prosjektet i uterommet har vært å gå på buske jakt. Jeg har da vært å tatt opp bringebærbusker fra forskjellige plasser i hagen, for så å samle dem i grupper. Foreløpig er buskene med hensikt samlet ved gjerdet mot veien. Gjerdet er både gammelt og slitent og bør skiftes ut, men siden det ikke står høyest på prioriteringslisten kan en god menge bringebærbusker skape litt idyll området. De gjør seg ihvertfall godt i tillegg til at de kan spises. Helt ypperlig spør du meg.

 

Skjemes litt av det ustelte gresset og de dårlige bildene, men sånn er bare noen ganger. Skal nok prøve meg på noen nye om jeg får tid. :)


 

Etter å gravd opp diverse buskene her og der og satt dem ned i jorda, fylt på jord og vannet. Satt jeg så ned tre og tre kappede tre tynne tær gruppevis rundt hver bringebærbusk. Deretter festet jeg tynn ståltråd rundt stammene og buskene for å strekke buskene oppover, slik at ikke blir liggende mot bakken når det er fult av deilige ferske bringebær. Hva tror du om det? Selv har jeg aldri gjort det før, så vi får se hvordan veien bringer dem frem. Uansett er det vært et forsøk på veien mot å skape mer harmoni i uterommet. Gleder meg til å forhåpentlig nyte dem! :) Har du noen spennende hage prosjekter gående?

Ønsker deg en flott søndag.

Henriette:)

 

 

#uterom #hagerom #interiør #familieliv #barn #minner #foreldre #mat #matglede #kortreistmat #bær #friskebær #sundt #godt #interiørinspo #interiør #romforrom #planting #hageliv #sologsommer #ulbolig #rom123 #boligpluss #boligdrøm #interiør123

 

3 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

18.06.2017 kl.17:22

Ååå du får legge ut av resultatet!

Thomas Frydenberg

18.06.2017 kl.17:55

Flott innsats, dette blir nok bra. Ønsker deg en trivelig kveld videre!

blomsterevasheksehus

18.06.2017 kl.18:17

Litt ugress i hagen må det være til humlen, det har altid æ :)

Skriv en ny kommentar

Kreativ mat og interiør ved Henriette

Kreativ mat og interiør ved Henriette

29, Asker

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyeperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vår hund.  Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å dele mine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. Høsten 2012 var vi så heldig å overtak vårt drømmehus med drømmehage. Det var gammelt hus, med mye familie historie. Huset trengte mye nye pleie, vi starter derfor på totalrenovering. Selv om hovedhuset nå står ferdig har jeg alltid noen nytt pågang. Har en elsk for å pusle og lage egne detaljer. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil i stor grad også prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdagsglimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!  Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives!  Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits