hits

Henriettes buskeprosjekt..

  • Skrevet: 18.06.2017
  • Klokken: 17:04
  • Kategori: Uterom

Tenkte å vise dere et lite prosjekt. Kanskje det kan være til inspirasjon for noen av dere. Et av de siste små prosjektet i uterommet har vært å gå på buske jakt. Jeg har da vært å tatt opp bringebærbusker fra forskjellige plasser i hagen, for så å samle dem i grupper. Foreløpig er buskene med hensikt samlet ved gjerdet mot veien. Gjerdet er både gammelt og slitent og bør skiftes ut, men siden det ikke står høyest på prioriteringslisten kan en god menge bringebærbusker skape litt idyll området. De gjør seg ihvertfall godt i tillegg til at de kan spises. Helt ypperlig spør du meg.

 

Skjemes litt av det ustelte gresset og de dårlige bildene, men sånn er bare noen ganger. Skal nok prøve meg på noen nye om jeg får tid. :)


 

Etter å gravd opp diverse buskene her og der og satt dem ned i jorda, fylt på jord og vannet. Satt jeg så ned tre og tre kappede tre tynne tær gruppevis rundt hver bringebærbusk. Deretter festet jeg tynn ståltråd rundt stammene og buskene for å strekke buskene oppover, slik at ikke blir liggende mot bakken når det er fult av deilige ferske bringebær. Hva tror du om det? Selv har jeg aldri gjort det før, så vi får se hvordan veien bringer dem frem. Uansett er det vært et forsøk på veien mot å skape mer harmoni i uterommet. Gleder meg til å forhåpentlig nyte dem! :) Har du noen spennende hage prosjekter gående?

Ønsker deg en flott søndag.

Henriette:)

 

 

#uterom #hagerom #interiør #familieliv #barn #minner #foreldre #mat #matglede #kortreistmat #bær #friskebær #sundt #godt #interiørinspo #interiør #romforrom #planting #hageliv #sologsommer #ulbolig #rom123 #boligpluss #boligdrøm #interiør123

 

Fredrikke Gustavsen

18.06.2017 kl. 17:22
Ååå du får legge ut av resultatet!

Thomas Frydenberg

18.06.2017 kl. 17:55
Flott innsats, dette blir nok bra. Ønsker deg en trivelig kveld videre!

blomsterevasheksehus

18.06.2017 kl. 18:17
Litt ugress i hagen må det være til humlen, det har altid æ :)
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no