hits

Fredagsbuketten

 

 

 


 

Etter å ha kommet tilbake på jobb fra mammapermisjon hyller jeg fredagen med en ny og vaker bukett i stua. Disse blomstene er noen av de skjønneste sommerlige blomstene man kan få. Skulle ønske jeg kunne si at de var plukket i egen hage, men ikke dette året. Igjennom "Henriette gjør ting hun ikke kan" og hageprosjektet har jeg nemlig prøvd å så pioner. Men prosessen fra frø til blomst tar litt lengre tid, så disse ble enkelt og greit tatt med fra mester grønn. Så håper jeg det heller er mulig å høste inn neste år. Eller kanskje til og med på slutten av sommeren. Uansett lykke og glede i stua!

 


 

Har du unnet deg noen skjønne deilige blomster i det siste? I så fall synes jeg du bør gjøre det. :) Alle fortjener en ekstra liten glede i hverdagen. Om du ikke ordner blomster til deg selv, så gjør det til en du er glad i. Det kommer garantert til å falle i smak. :)

 

Nå bærer det avsted på jobb, for så sommeravslutning og forberedelser til morgen dagen. Da braker det løs. Gleder meg til å vise hva som skal skje. 

 

Ønsker alle som titter innom en fin fredag. 

Henriette :)

 

 

#interiør #detaljer #stua #interiørglede #blomster #vase #myway #mitthjem #livingrom #mat #matplass #familie #foreldre #øyeblikk #glede #kajabojesen #innredning #interiørforalle #interørogdesign #rom123 #boligpluss #interiør123 #interiørinspo #ulbolig

Victoria Larsen

16.06.2017 kl. 08:12
ÅH, så nydelig! Jeg elsker de blomstene :-D

Henriette Sire Larsen

18.06.2017 kl. 20:44
Victoria Larsen: ja, de er virkelig nydelige :)

Thomas Frydenberg

16.06.2017 kl. 09:35
Flotte blomster. Ha en fin fredag du også!

Henriette Sire Larsen

18.06.2017 kl. 20:43
Thomas Frydenberg: herlig med litt nye friske blomster engang i blant :) fin kveld ønskes til deg også!

interiørbutikker

27.06.2017 kl. 01:13
Fin blogg :)

Henriette Sire Larsen

22.07.2017 kl. 00:47
interiørbutikker: Tusen takk. Det var hyggelig å høre.
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no