hits

Årets kick-off sommerfest!

 

Det er duket for mange festligheter fremover. Lange kvelder og sosiale happenings er noe av det beste ved sommeren. Å som jeg gleder meg! En av festligheten rett rundt hjørne er årtes sommerfest hos oss. Det er en kick-off sommerfest hvor vi inviterer venner til et skikkelig kalass med masse deilig grillmat, drikke, aktiviteter og annet gøy. Med andre ord goood stemming! 

 

 

I anledning årets sommerfest lagde jeg et sommerfest skilt. Hva synes du? Skulle ha lagd det for lenge siden slik det gjerne er, men bedre sendt en aldri. ;) Med plank, bor, drill, hamptråd, beis og maling ble det i grunn fort gjort. Så når det kommer til stykke handler det som regel mest om å komme igang. Hihi. Slike enkle grep synes jeg skaper en hyggelig velkomst til gjestene. I tillegg er det lett å finne frem for nykommere eller de som allerede har hatt en fuktig kvelden. :) 

 

Tavleramme er supert detalj. Den kan brukes til å skrive opp praktisk informasjon eller en hyggelig hilsen til gjestene.

 
I tillegg har jeg kjøpt litt barnlige og fargesprakende sommer pynt. Blant annet..


 

 ..noen vindmøller og en flamingo. Det gjør susen, mer av pynten kommer jeg tilbake til. Kan vel røpe så mye som at det blir en blanding av turkis, blått, hvit og grønt. 

Gleder meg til å vise hvordan resultatet blir tilslutt. 

 

Bring frem feststemningen du også!

Ønsker deg som tittet innom en deilig dag.

Henriette :)

 

 

#diy #gjørselv #sommerogsol #sommerliv #sommerglede #interiør #hagerom #terassen #matogdrikke #mat #uteliv #detaljer #lagselv #pynt #dekor #foreldre #hagerom #rom123 #boligpluss 

Hildur

18.06.2017 kl. 15:50
Så ut som det kom til å bli koselig dette da! :D Likte treskiltet!

elisebr

19.06.2017 kl. 14:07
Så mye fin pynt! :)
Henriette von Tangen-Jordan

Henriette von Tangen-Jordan

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativmatoginterior Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no