hits

DIY perfekt soveroms detalj!

Dette er det man kan kalle redesigngulvteppe. Er så fornøyd! Gulvteppe er rett og slett laget av gamle sengetøyrester. I stede for å kaste sengetøy slik jeg hadde tenkte, ble det heller revet i remser og omgjort til et deilig gulvteppe. I hovedsak var formålet  å hekle en puff til barnerommet eller til bruk i stua i det jeg gikk i gang med prosjektet. Men som den nybegynner jeg var, fikk jeg ikke til å lage en puff. Det ble heller et stort og deilig rundt gulvteppet. Sånn kan det gå. Tror i grunn gulvteppe har gjort mer nytten enn puffen ville gjort. Kanskje like greit jeg ikke fikk det til. Knis. 

 

Teppe nytes og er godt plassert på soverommet vårt. Men hvor sjarmerende er det ikke å hekle et personlig gulvteppe til barnerommet istede for å gå til innkjøp av Sebra? 

 


 

Fremgangsmåte:

Finn frem stoff etter ønsket farge. Riv opp i lange remser. Sy eller knytt endestykkene sammen til lange remser som du nøster sammen. Når du har noen nøster er det bare å begynne å hekle. 

 


 

Legg opp 5 luftmasker. Koble dem sammen til en runding. Hekle 8 fastmasker i sirkelen. Forsett med fast masker rundt og rundt. For hver nye runde, starter du med en ekstra luftmaske før du begynner på fastmaskene. Andre runde er 12 masker, den tredje er 18 masker osv. For å sikre at den blir så flast som mulig , må du i hver omgangs strikke to fastmasker i samme maske. Etter hvert som sirkelen blir større og større, er det mulig du må gjenta dette flere ganger i samme rad. Hekle så stor du ønsker å ha teppe.


 

Ble du inspirert er det bare å rydd i skuffer og skap. Kanskje venner eller kjente også har noe de skal kaste.  Gleder meg til å vise et nytt gjenbruks prosjekt jeg holder på med. :)

Ønsker deg en super dag!

Henriette  ♥

 

 

#diy #lagselv #gulvteppe #hekkle #redesign #husoghjem #detalj #mitthjem #pågulve #interiør #miljøvennlig #enkelt #personligpreg #interiørglede #diyinspirasjon #designoginteriør #interiørforalle #interiørinspo #soverom #ulbolig #boligpluss #rom123 #interiør123 #gulvteppe #foreldreogbarn #soverom #foreldre #barn

Hildur

18.06.2017 kl. 15:58
Kjempesmart da! Gjenbruk er så herlig, også sparer det miljøet! Sparer penger gjør man også! :D
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no