hits

Lyst å se hvordan jeg lagde et trendy barnekjøkken?

Jeg har lenge gledet med til å dele mitt redesignet prosjekt av barnekjøkkenet på barnas rom. Og vet dere hva,  det var jammen ikke vanskelig. Tvert imot. :) 

Det begynte med at jeg ville skape det tradisjonelle og litt upersonlige barnekjøkkenet fra ikea litt mer lekent og trendy.


Slik så kjøkkenet ut før jeg tok fatt på makeoveren.

Nysgjerrig på hvordan jeg gjorde det?

Med litt dekkpapp, spraylakk, teip, skrutrekker, drill og knotter ble kjøkkenet nytt og fresht på kort tid. 

Jeg brukte spraylakk kjøpt på Class Olson og Biltema. Jeg skrudde av krana, håndtakene og dører disse ble sprayet i gull. Deretter dekket jeg til kjøkkenplaten og sprayet områdene hver for seg. Selve kjøkkene ble svart og kjøkkenplaten lys grå. Kunne sikkert valgt noen andre farger, men det var de jeg hadde liggende. Om du ikke er like utålmodig som jeg ville jeg gått og tittet i butikken. Du får nemlig masse spennende farger. 

 

Som dere ser vi hengt opp tavleark. Her skrev min sønn og jeg opp meny. Løp og kjøp.

Blikkbokser brukes til oppbevaring av kjøkkenutsyr. Gjenbruk er alltid kjekt. 

Hva synes du?

Ønsker deg en herlig tirsdag.

Henriette :)

 

 

#interiør #barnerom #lekekjøkken #redesign #diy #selvgjortervelgjort #makeover #gjørselv #iforeldre #nteriørglede #designoginteriør #interiørinspo #interior #mitthjem #kidsrom #play #rom123 #interiør123 #boligpluss #ulbolig #tv2sommerhytta #interørforbarn

 

Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no