hits

Boddekking med diy tips

  • Skrevet: 04.06.2017
  • Klokken: 11:59
  • Kategori: Borddekking

 

Tittei. Håper det er bra med alle der ute. Tenke å dele et enkelt og hverdagslig bord med dere idag. Kanskje noen av diyene eller fargekombinasjoner kan være til inspirasjon... Her om dagen hadde vi nemlig superhyggelig middagsbesøk av noen gode venner. Det er alltid like trivelig! Hverdager er det flest av, så ikke glem å benytt deg av dem! :) 


Som mange borddekninger hjemme hos meg er det flere "gjør selv" løsninger. For tips ta nærmere titt under. 

Har du en løper du aldri bruker? Klipp den opp i like store størrelser, vips har du nye bordbrikker. Det gjorde jeg av en løper jeg aldri brukte. Med ett ble den mye mer anvendelig nå enn før.

 

Med enkle klesklyper kan du lage yndige sommerfugler av serviettene. En dekorativ og søt sommerglede. Her blir sommeren prisgitt for alt den er vært! :)
 

Med lite farger på bordbrikken valgte jeg å bruke blå silkesnor rundt kniv og gaffel for gi mer liv og glød. Hamptråd og silkebånd er praktisk og dekorativt til mye, har du det liggende kan du enkelt gjøre det lille ekstra på bord eller andre steder rundt om. 

 

Gjør det enkelt ved å gå ut og plukk noen blomster, kvister eller annet spennende. Sett opp i en vase, vips får du et frisk og naturlig innslag.

 

Topp bordet med litt farger. Denne gangen ble det gull, sølv, hvitt, blått og grønt. Disse klinger alltid bra. Med det ble bordet enkelt og passende for en hverdagsmiddag. 

 

Slipp kreativiteten løs og dekorer i vei. 

Ønsker deg en riktig deilig dag! Grip den og nyt den!

Henriette

 

#borddekking #pynt #dekor #detaljer #interiør #matpåbordet #middag #bordinspo #middagsbesøk #hvitt #sølv #grønt #blått #gull #påbordet #interiør #interiørinspo #designoginterior #enkeltoggreit #hverdag #gjørselv

Pernille

04.06.2017 kl. 12:44
Så fint det ble :)

Henriette von Tangen-Jordan

06.06.2017 kl. 23:27
Pernille: Så hyggelig, tusen takk.
Henriette von Tangen-Jordan

Henriette von Tangen-Jordan

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativmatoginterior Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no