Gratulerer med dagen vakre Norge!

Hipp hipp hurra alle sammen! Dette er mitt bidrag til 17.mai bordet. Jeg valgte et enkelt bord med hvit lin duk, det norske flagget og litt grønne blader plukket fra egen hage. Gjennomgående farger på bordet er selvfølgelig fargene i flagge vårt. Rødt, hvitt og blått! Både telys, pongponger, silkebånd og confetti har fått disse fargene. Det er tross alt Norges bursdag!

 

 

 

Har du lagt merke til at bordet består av to gjør selv - prosjekter? Det ble både confetti og bordkort. Confettiene er silkepapir klippet ut i sirkler og bordkortene er laget av gråpapir klippet ut i kvadrater og stemplet med ordet "hurra".

 


 

 

Siden det er barnas dag har jeg også pyntet med vimpler og ballonger.

 

 
 

Serviettene har fått et enkelt blått silkebånd, med bordkort og flagg.


 

Da kan bare feiringen begynne! Håper du får en riktig fin dag.

 

Ønsker alle venner og bekjente en herlig 17. Mai!

Henriette

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kreativ mat og interiør ved Henriette

Kreativ mat og interiør ved Henriette

28, Asker

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Denne bloggen vil være som en kreativ dagbok hvor jeg deler mine små og litt større prosjekter, påfunn og ideer innen mat og interiør. Håper dette kan inspire deg! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Velkommen skal du være! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits