hits

Gratulerer med dagen vakre Norge!

  • Skrevet: 17.05.2017
  • Klokken: 09:27
  • Kategori: Borddekking

Hipp hipp hurra alle sammen! Dette er mitt bidrag til 17.mai bordet. Jeg valgte et enkelt bord med hvit lin duk, det norske flagget og litt grønne blader plukket fra egen hage. Gjennomgående farger på bordet er selvfølgelig fargene i flagge vårt. Rødt, hvitt og blått! Både telys, pongponger, silkebånd og confetti har fått disse fargene. Det er tross alt Norges bursdag!

 

 

 

Har du lagt merke til at bordet består av to gjør selv - prosjekter? Det ble både confetti og bordkort. Confettiene er silkepapir klippet ut i sirkler og bordkortene er laget av gråpapir klippet ut i kvadrater og stemplet med ordet "hurra".

 


 

 

Siden det er barnas dag har jeg også pyntet med vimpler og ballonger.

 

 
 

Serviettene har fått et enkelt blått silkebånd, med bordkort og flagg.


 

Da kan bare feiringen begynne! Håper du får en riktig fin dag.

 

Ønsker alle venner og bekjente en herlig 17. Mai!

Henriette

Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no