Rimelig tips

 

Jeg tar stadig med meg naturen inn i hjemmet. Alt avhenger av årstiden. I løpet av våren og sommeren tar jeg gjerne med det som gror og titter frem etter vinterdvale. Det kan være noe så enkelt som grønne blader fra en breine, gjerne grønne kvister fra en busk, eller små skjønne blomster. Det er jo selvsagt hyggelig å la noen av vekstene pryder ute å, så alt etter sin bruk. ;) Noe så enkelt å gjennomføre! Hvor sjarmerende er det ikke å plukke med seg en liten pukket til vertinnen? Hva med å dekke årets sommefestbord med masse markblomster? Om du vil ha en dæsj friske farger i huset er det enkelt og rimlig tips. Personlig elsker jeg årstiden da man bare kan plukke i vei.;) Hjemme hos meg har det forløpig bare kommet noen kvister med grønne blader som sagte spirer frem.. :) 




 

Man skal ikke undervurdere en bukett av markblomster i en liten vase! Særlig om buketten er plukket av barnenhender. De er helt klart skjønneste, uten tvil! ;) Bare se på de små herlige blomstene i den rosa vasen. Fikk de av min sønn her omdagen. 

Høst og vinter har sin sjarm med kongler, mose, strå, kvister og små granbartrær. Ta det med deg inn og skap naturlig inntrykk. Det beste med det hele er at det er lettfattelige detaljer som alle stort sett kan få tak i. Da er det bare å høste i vei. ;) 

 

Lag deg en flott dag!

Henriette


#natur #blomster #vår #sommer #høst #vinter #glede #smågleder

Én kommentar

Victoria Larsen

26.04.2017 kl.12:13

Åh, kjempe fine! :)
Victoria Larsen: Så hyggelig å høre Victoria. ;)

Skriv en ny kommentar

Kreativ mat og interiør ved Henriette

Kreativ mat og interiør ved Henriette

28, Asker

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Denne bloggen vil være som en kreativ dagbok hvor jeg deler mine små og litt større prosjekter, påfunn og ideer innen mat og interiør. Håper dette kan inspirer deg! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Velkommen skal du være! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits