hits

Rimelig tips

 

Jeg tar stadig med meg naturen inn i hjemmet. Alt avhenger av årstiden. I løpet av våren og sommeren tar jeg gjerne med det som gror og titter frem etter vinterdvale. Det kan være noe så enkelt som grønne blader fra en breine, gjerne grønne kvister fra en busk, eller små skjønne blomster. Det er jo selvsagt hyggelig å la noen av vekstene pryder ute å, så alt etter sin bruk. ;) Noe så enkelt å gjennomføre! Hvor sjarmerende er det ikke å plukke med seg en liten pukket til vertinnen? Hva med å dekke årets sommefestbord med masse markblomster? Om du vil ha en dæsj friske farger i huset er det enkelt og rimlig tips. Personlig elsker jeg årstiden da man bare kan plukke i vei.;) Hjemme hos meg har det forløpig bare kommet noen kvister med grønne blader som sagte spirer frem.. :) 
 

Man skal ikke undervurdere en bukett av markblomster i en liten vase! Særlig om buketten er plukket av barnenhender. De er helt klart skjønneste, uten tvil! ;) Bare se på de små herlige blomstene i den rosa vasen. Fikk de av min sønn her omdagen. 

Høst og vinter har sin sjarm med kongler, mose, strå, kvister og små granbartrær. Ta det med deg inn og skap naturlig inntrykk. Det beste med det hele er at det er lettfattelige detaljer som alle stort sett kan få tak i. Da er det bare å høste i vei. ;) 

 

Lag deg en flott dag!

Henriette


#natur #blomster #vår #sommer #høst #vinter #glede #smågleder

Victoria Larsen

26.04.2017 kl. 12:13
Åh, kjempe fine! :)

Henriette Sire Larsen

28.04.2017 kl. 14:15
Victoria Larsen: Så hyggelig å høre Victoria. ;)
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no