Beste tips til pinnenesamlingen fra barna

Når man har barn kan det fort hende du får en god samling av diverse betydningsfulle skatter. Skatter som barna gledelig har plukket med seg her fra og der fra. Lykkelige og forventningsfulle gir de den fra seg, mens de spent prøver å speile vårt ansikt i det de gir fra seg gaven. Utstråler vi glede og takknemmelighet eller likegyldighet? Har du tenkt noe over det? Handling svært betydningsfull for barna. De kan for eksempel ikke kjøpe gaver for å gi fra seg, slik de gjerne ser oss  voksene gjøre. Men istede tar de infinitiv til å plukker og samler de fantastiske saker og ting med sin beste tanker. " Mamma jeg har en overraskelse til deg". Hørt det før? Det er en vakker handling og flott egenskap å ha med seg. Så når man er så heldig å få en spesielle gaven fra et barn, tenker jeg det er veldig viktig å vise takknemmelighet. Det var min lille appell om barns gaver og våres takknemlighet. :D Over til pinne tipset. ;)

Hva kan man gjøre med de mange sjarmerende pinne man får fra sine barn? Jo, du kan gjøre ganske mye i grunn. En av tingene vi gjorde sammen var å lage en ganske herlig ramme. 

Bruk fire ca like lange og rette pinner. Bor ett hull igjennom yttersiden på hver av dem.  Sett pinnen ovenfor hvenadre og tre så hamptråd eller en annen tråd gjennom hullene og fest pinnene sammen. 

Visp har dere en naturinspirert ramme til barnas egen produserte bilder, ukesplan, middagplan, print, budskaper eller annet praktisk. :)

La dagen bli flott!

Henriette

 

#diy #natur #familieogbarn #enkelt #ramme #detalj #glede #lagselv #gave #takknemlig #aktvitet #barn

4 kommentarer

Laurie Deline

21.04.2017 kl.12:32

Wow det så rått ut :** :OO
Laurie Deline: Kjekt å ha litt prosjekter ut av det barna eller en selv finner ;)

Victoria Larsen

21.04.2017 kl.16:09

Flott innlegg!
Victoria Larsen: Hyggelig å høre, tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Kreativ mat og interiør ved Henriette

Kreativ mat og interiør ved Henriette

28, Asker

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Denne bloggen vil være som en kreativ dagbok hvor jeg deler mine små og litt større prosjekter, påfunn og ideer innen mat og interiør. Håper dette kan inspire deg! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Velkommen skal du være! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits