hits

Beste tips til pinnenesamlingen fra barna

Når man har barn kan det fort hende du får en god samling av diverse betydningsfulle skatter. Skatter som barna gledelig har plukket med seg her fra og der fra. Lykkelige og forventningsfulle gir de den fra seg, mens de spent prøver å speile vårt ansikt i det de gir fra seg gaven. Utstråler vi glede og takknemmelighet eller likegyldighet? Har du tenkt noe over det? Handling svært betydningsfull for barna. De kan for eksempel ikke kjøpe gaver for å gi fra seg, slik de gjerne ser oss  voksene gjøre. Men istede tar de infinitiv til å plukker og samler de fantastiske saker og ting med sin beste tanker. " Mamma jeg har en overraskelse til deg". Hørt det før? Det er en vakker handling og flott egenskap å ha med seg. Så når man er så heldig å få en spesielle gaven fra et barn, tenker jeg det er veldig viktig å vise takknemmelighet. Det var min lille appell om barns gaver og våres takknemlighet. :D Over til pinne tipset. ;)

Hva kan man gjøre med de mange sjarmerende pinne man får fra sine barn? Jo, du kan gjøre ganske mye i grunn. En av tingene vi gjorde sammen var å lage en ganske herlig ramme. 

Bruk fire ca like lange og rette pinner. Bor ett hull igjennom yttersiden på hver av dem.  Sett pinnen ovenfor hvenadre og tre så hamptråd eller en annen tråd gjennom hullene og fest pinnene sammen. 

Visp har dere en naturinspirert ramme til barnas egen produserte bilder, ukesplan, middagplan, print, budskaper eller annet praktisk. :)

La dagen bli flott!

Henriette

 

#diy #natur #familieogbarn #enkelt #ramme #detalj #glede #lagselv #gave #takknemlig #aktvitet #barn

Laurie Deline

21.04.2017 kl. 12:32
Wow det så rått ut :** :OO

Henriette Sire Larsen

24.04.2017 kl. 18:08
Laurie Deline: Kjekt å ha litt prosjekter ut av det barna eller en selv finner ;)

Victoria Larsen

21.04.2017 kl. 16:09
Flott innlegg!

Henriette Sire Larsen

24.04.2017 kl. 18:07
Victoria Larsen: Hyggelig å høre, tusen takk <3
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no