hits

Sunnere fristelser

 Er du litt små sulten og mangler det lille ekstra overskudd, eller er du bare fysen på noe? Da er det som kjent lett å ty til noe enkelt og kjap så fort som mulig for å få opp blodsukkret. :) I slike tilfeller kan en nøttemix være en glimrende ide. Mitt lille tips er derfor å komponere din egen nøttefristelse. Kanskje du allerede har gjort det flere ganger før? :) På den måten får du akkurat det du ønsker av nøtter, frø, trøkket frukt og bær. Samt smak og næringsinnhold. ;) 

Nøtter er kjekt å ta med seg på farten. Enten i veska eller sekken.

 De sies at en nevne nøtter er sundt om dagen. :) 

Gjør det hele enkelt ved ta for deg diverse ingredienser du har liggende i skapet eller gå til innkjøp av noe spennende varer i butikken. I nøttmixsen på bildet har jeg tranebær, godibær, kokosterninger, kokosflak, mandler, valnøtter og gresskarkjerner. Du kan variere med uttalig. Bruk for eksempel  ingredienser som for eksempel frysetørket eller trøkket blåbær, jordbær, bringebær, solsikkefrø, macadamianøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, cashewnøtter, peanøtter eller hasselnøtter. Har du noen andre forslag?


 

Diverse nøtterbladninger inneholder nesten mer rosiner og tropiskefrukter enn nøtter. Så hvorfor ikke blande din egen,da får du den slik du vil. :)

Hvilke nøtter er din favorritt? 

Det var mitt lille nøttetips. ;) Ha en flott ettermiddag! 

Henriette

#nøtteblandning #sunt #enkeltoggodt #snack #mellommåltid #rentoggodt #nøtter

elisebr

19.04.2017 kl. 14:24
Jeg er veldig glad i tørket frukt :) Ønsker deg en fin dag :)

Henriette Sire Larsen

21.04.2017 kl. 12:14
elisebr: Ønsker deg også en flott dag!

lisarorvik

19.04.2017 kl. 15:14
Dette så godt ut :)

Henriette Sire Larsen

21.04.2017 kl. 12:18
lisarorvik: Tusen takk. :)
Henriette Sire Larsen

Henriette Sire Larsen

Hei. Så hyggelig at du tittet innom kreativ mat og interiør. Kreativinteriør ligger på en vakker øyperle i Asker. Her bor jeg, Henriette med min flotte samboer, sønn født (2012), datter født (2016) og vårhund. Kreativinteriør er en plass hvor jeg ønsker å delemine små, og store prosjekter innen interiør. Mye fra mitt eget hjem. I tillegg til interiør har familien en stor lidenskap for mat og matlaging. Dette vil også i stor grad prege bloggen. Videre vi jeg dele små hverdags glimt og prosessene videre mot prosjekt drømmehuset. Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien! Om du finner innspirasjon fra min blogg og "stjeler" ideene min, så er det fint om du liker til min blogg.:) Håper du trives! Henvendelse: henriette.sire.larsen@gmail.com Instagram: kreativinterior.blogg.no Facebook: kreativinterior.blogg.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no